Barbas Evo 80/65

Showroommodel

Omschrijving Barbas Evo 80/65

Goedkoop stoken met de Barbas Evo 80/65

De Barbas Evo 80/65 is een strak vormgegeven liftdeur houthaard. Deze mooie brede houthaard van ongeveer 70 centimeter is een echte blikvanger voor in je woonkamer. Met de bijgeleverde afstandsbediening is de liftdeur eenvoudig te bedienen. Met de afstandsbediening is het mogelijk om de glasplaat op elke gewenste hoogte te stoppen. De Evo kun je met een geopende ruit stoken, maar natuurlijk ook met gesloten ruit. Het is optioneel mogelijk om de Barbas Evo 80/65 te leveren met diverse dieptekaders, die gecombineerd kunnen worden met een optisch zwevend natuurstenen plateau.

De houtstammen kunnen plat of verticaal tegen de schuine achterwand gestookt worden. Door de taps toelopende verbrandingskamer is er minder hout nodig en stook je dus goedkoper. De grote ruit geeft een geweldig zicht op het vuurbeeld, zodat je optimaal kunt genieten van de behaaglijke warmte. Voor een grotere versie van de Barbas Evo 80/65 klik hier.

Interieur Barbas Evo 80/65

Het interieur van de Barbas Evo 80/65 is echt uniek. Dit komt doordat de binnenwanden van de verbrandingskamer schuin naar achteren lopen. Dit zorgt voor een 45% kleinere verbrandingsruimte, en daardoor wordt het vermogen van ongeveer 20 kW terug gebracht naar ongeveer 10 kW. Dit is ideaal voor de goed geïsoleerde woning, je kunt mooi stoken zonder dat het te warm wordt. De wanden zijn van beton keramiek gemaakt. Beton keramiek heeft onder andere als eigenschap dat het voor een hoog rendement zorgt, het duurzaam en kleurvast is.

*Let op! Dit betreft een showroommodel!

Model inbouw
Energielabel Nee
Levertijd Levertijd: Op aanvraag.
Haard soort Hout
Vermogen 10 tot 11 kW
Merk Barbas
Serie Nee
Vuurzicht Front
Materiaal Nee
Brandstof Hout
Branderdecoratie Nee
Kleur Nee
Afstandsbediening Ja
Achterwand Beton keramiek
×

Stel een vraag

Stel je vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer