Dru Circo

Voorraadmodel

Omschrijving Dru Circo

Vrijstaande gashaard

Deze vrijstaande, sfeervolle gashaard is perfect voor bijna iedere huiskamer! De grote ronde ruit aan de voorzijde biedt een ruim vuurzicht vanuit diverse hoeken. Het maakt dus niet uit waar je de haard neerzet, want het is hoe dan ook een echte eyecatcher! Met zijn breed vermogen en hoge labels is deze haard waarschijnlijk de beste oplossing in uw situatie. En met onze snelle levering en montage door heel Nederland kunt u de DRU Circo al op korte termijn in huis hebben!

Vermogen en energie labels

Het vermogen van deze gashaard is heel goed te regelen met de meegeleverde afstandsbediening. De haard is uit te voeren in drie verschillende vormen, namelijk aardgas (G20 en G25,3) en propaan(G31) Het vermogen bij aardgas G20 is te regelen tussen de 2,9 en 7,0 kW. De uitvoering met aardgas G25,3 heeft een vermogen tussen de 2,7 en 6,0 kW en de uitvoering op propaan is te regelen tussen 2,8 en 6,2 kW. Klik hier om te uit te rekenen hoeveel kW u nodig heeft. Naast het brede vermogen scoort deze haard ook hoog in de energie labels. Zowel voor Aardgas als voor Propaan scoort hij een A! Daarnaast is het rendement ook nog eens 92,5%! Met andere woorden, deze haard is snel terugverdient!

Levering en montage

Wij van Superkachels hebben monteurs door heel Nederland. Wij leveren al de materialen bij u aan en de monteur zal alles komen installeren. Van het plaatsen van de haard tot aan het hele rookgasafvoerkanaal, onze monteur doet het allemaal voor u! Ook nadat u de DRU Trio heeft gekocht en onze monteur deze vrijstaande gashaard heeft geïnstalleerd, blijven wij voor u klaar staan! Mocht u ooit problemen krijgen met de haard, bel ons gerust! Wij hebben dagelijks een serviceteam voor u klaar zitten die uw problemen proberen op te lossen!

Technische specificaties DRU Circo:

Deze DRU Circo heeft een rookgasafvoerdiameter van 100/150 en wordt aangesloten op een concentrisch kanaal. Dit houdt in dat zowel de rookgasafvoer als de zuurstoftoevoer via hetzelfde kanaal verlopen. De haard is aan te sluiten op Aardgas en Propaan en heeft de volgende afmetingen: 104,2 cm hoog, 47,5 cm breed en 44,3 cm diep.

De DRU Circo wordt standaard geleverd met:

  • Externe luchttoevoer
  • Vaste deur
  • Thermostaatfunctie

Opties op de DRU Circo zijn:

  • Aardgas of propaan
  • Set verlengpoten 42cm per poot

Vragen over deze samenstelling? Neem dan contact met ons op.

Model Vrijstaand
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Vermogen 5 tot 6 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer