Dru Scenic 80

Voorraadmodel

Omschrijving Dru Scenic 80

Dru Scenic 80

De Dru Scenic 80 is een driezijdige inbouwgashaard. In deze haard bevindt zich een brander die onder de houtset zit, waardoor het vuurbeeld veel weg heeft van dat van een kampvuur. De houtblokken lijken echt vlam te vatten. Naast dat de haard sfeer biedt, geeft hij ook veel warmte af. Met een vermogen van 5,8 kW kun je de zithoek goed verwarmen, waardoor je tijdens de strenge winter een uitermate aangename bijverwarmer hebt en in het voor- en najaar kun je genieten van de behaaglijke warmte, zonder hier de hoofdverwarming bij aan te zetten.

Ruit

De haard is voorzien van een ruit met een breedte van ruim 80 centimeter en de zijruiten hebben een breedte van 35 centimeter. Hierdoor heb je ruim zicht op de vlammen.

Mogelijkheden

De haard kan op vele verschillende manieren in de ruimte worden geplaatst. Zo kan hij worden ingebouwd, maar hij kan bijvoorbeeld ook in een plateau worden verwerkt. Dit maakt de haard geschikt voor vele woningen.

De haard wordt standaard geleverd met houtset, vlakken achterwand en afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je de hoogte van de vlammen bepalen. Daarnaast is de afstandsbediening voorzien van thermostaat en timerfunctie.

Wij van Superkachels hebben de Dru Scenic 80 grootschalig ingekocht. Hierdoor kunnen wij hem jou leveren voor een aantrekkelijke prijs. Mocht je de haard vakkundig geïnstalleerd willen hebben, dan kan dat ook bij Superkachels!

Model inbouw outlet, inbouw
Energielabel Nee
Levertijd Binnen 3 werkdagen verzonden.
Haard soort Gas
Vermogen 5 tot 6 kW
Merk Dru
Serie Nee
Vuurzicht 3-zijdig
Materiaal Nee
Brandstof Aardgas
Branderdecoratie Houtset
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
×

Stel een vraag

Stel je vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer