Faber Matrix 800/400 II - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Faber Matrix 800/400 II
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 6.095 Complete deal vanaf: € 5.095

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een complete deal?

Welke kachel u ook kiest, u wilt er niet te veel voor betalen. En waarom zou u? Bij Superkachels koopt u de kwaliteitskachel of haard van uw dromen die naadloos past bij uw portemonnee. Namelijk een complete deal voor één totale scherpe prijs. Deze complete deal is samengesteld vanuit een standaard en meest voorkomende situatie ( zie afbeelding) . Check onderstaand de voordelen:

- Wij geven u direct transparante en superscherpe prijzen op de site

- U voorkomt onverwachte hoge kosten doordat u alles aan ons kan uitbesteden

- Wij zijn uw aanspreekpunt van aankoop tot oplevering

- Voordelige deal door afspraken met leveranciers en installateurs

- Wij hebben een landelijk netwerk van installateurs waardoor wij voor een scherpe prijs kunnen plaatsen

 

De voorwaarden en een overzicht van de deal ontvangen? Vraag vrijblijvend een kostenoverzicht aan.

Omschrijving Faber Matrix 800/400 II

Tweezijdige inbouw gashaard van Faber

De Faber Matrix 800/400 II is een tweezijdige inbouwgashaard die door zijn fantastische vuurbeeld gegarandeerd voor sfeer zorgt. De Faber Matrix 800/400 II is onderdeel van de geweldige Faber Matrix serie, die het erg goed bij het merk Faber. Heeft u deze gashaard liever in een eenzijdige of driezijdig model? Deze bieden wij ook voor u aan.

Faber Double Line Burner

Zoals gezegd heeft de Faber Matrix 800/400 II een fantastisch vuurbeeld. Door de dubbele lijn brander heeft u volle vlammen over de hele breedte van de haard. De achterste brander zorgt voor een extra vol vuurbeeld. Wilt u op wat minder vermogen blijven stoken? Dan kunt u de achterste brander uitschakelen. Zo blijft het brede vuurbeeld en bespaart u op het vermogen. Als decoratie heeft u een keuze uit liggende houtblokken op een realistisch asbed, witte Carrara kiezel of een bed van grijze splitsteen.

Mogelijkheden met de Faber ITC-app

Bent u iemand die houdt van gemak? Dan is de Faber ITC-app echt wat voor u! U kunt namelijk de inbouw gashaard bedienen met uw smartphone of tablet. Naast de handige bediening kunt u keuzes maken tussen voorgeprogrammeerde standen zoals ‘romantic mood’ en kunt u ook van een grote aftand de haard uitschakelen. Ook voor service werkt deze app erg handig. U kunt namelijk de servicebehoefte en gebruikershistorie inzien, zodat we gelijk in kunnen zien wat de eventuele problemen kunnen zijn.

Faber Matrix 800/400 II opties

Bij de Faber Matrix 800/400 II zijn ook verschillende opties mogelijk. Wilt u de vlammen er nog meer uit laten springen? Dan kunt u kiezen voor een zwart glazen achterwand. Deze achterwand zorgt voor een licht spiegelend effect, zodat het vlammenspel nog meer zichtbaar is. Naast deze optie is het volgende mogelijk: Ontspiegeld glas, muurbeugel, dieptekader of verstelbare poten. Vragen over de opties? Neem gerust contact met ons op!

Technische specificaties

De gashaard heeft een minimaal vermogen van 2,5 kW en een maximaal vermogen van 7,1 kW, wat hem geschikt maakt voor een middelgrote woonkamer. De Faber Matrix 800/400 II heeft energielabel A en is ook leverbaar op propaan. De afmeting voor inbouwen zijn 81,8 cm hoog, 92,7 cm breed en 41,2 cm diep.

Model Inbouw
Haard soort Gas
Vermogen 7 tot 8 kW
Afvoerdiameter 130/200mm
Merk Faber
Vuurzicht 2-zijdig (hoek)
Materiaal Staal
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels, Split
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas
Superkachels gaat niet voor goed, maar voor super! 8,8 op basis van 87 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen