Faber Matrix 800/500 I

Voorraadmodel

Omschrijving Faber Matrix 800/500 I

De Faber Matrix 800/500 I is een fraaie gashaard met een krachtig nominaal vermogen. Om de prachtige vlammen aan te wakkeren, maak je gebruik van de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Dankzij de moderne techniek zijn de vlammen bijna niet te onderscheiden van een authentiek houtvuur. Ten opzichte van een houthaard profiteer je van verschillende voordelen. Denk hierbij aan een schone verbranding, het gebruiksgemak en een hoog rendement. Je kunt optioneel het toestel uitvoeren met diverse inbouwkaders, namelijk een driezijdig of een vierzijdig kader.

Interieur mogelijkheden

Daarnaast is de Symbio lichtmodule een absolute aanwinst voor de Faber Matrix 800/500 I. Hiermee is het gloeibed simpelweg met LED-verlichting in te schakelen, waardoor het vlammenspel een prachtig gloei-effect krijgt. Deze is optioneel, tegen meerprijs, toe te voegen. Bij de standaardprijs is de gashaard uitgerust met een staal vlakken achterwand. Wil je toch liever een binnenwand van zwart glas? Dan betaal je de meerprijs. Het voordeel van zwart glazen binnenwand is dat het vlammenspel mooier en voller oogt. De Faber Matrix 800/500 I is niet het enige model uit de serie. Voor modellen met een ander vuurzicht bekijkt u de Faber Matrix 800/500 II en de Faber Matrix 800/500 III.

Voorraadmodel

Wij bieden de Faber Matrix 800/500 I ook aan als voorraadmodel van € 3825,- voor € 2795,-. Deze haard is inclusief houtset, afstandsbediening, staal vlakke achterwand en bedieningsluik.

Model Inbouw
Energielabel B Level
Haard soort Gas
Vermogen 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Faber
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Antraciet, Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer