Uitverkoop

Op deze pagina zijn alle voorraad en showroommodellen van Superkachels te vinden. Van gas tot hout, van vrijstaand tot inbouwhaarden. De mogelijkheden zijn eindeloos met de voorraad en showroommodellen van Superkachels. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de verkoopadviseurs. Een showroommodel bewonderen? Kom langs in onze grote showroom in Apeldoorn!  

Tweedekansjes

Zo nu en dan biedt Superkachels elektrische haarden ook aan als 'tweedekansjes'. 'Tweedekansjes' zijn haarden die geretourneerd zijn door een klant. Deze haarden zijn door ons gecontroleerd en verkeren nog in goede staat, er zit nog volledige fabrieksgarantie op. Mocht er een (kleine) beschadiging op het product aanwezig zijn dan staat dat vermeld op de productpagina. Wij vinden dat deze producten een tweede kans verdienen en bieden ze daarom aan tegen een gereduceerd tarief.

Let op: vaak hebben wij van deze tweedekansjes maar 1 product op voorraad. In het geval dat de haard dubbel besteld wordt dan gaat de eerste bestelling die volledig afgerond (en betaald is) voor.

Uitverkoop