Barbas Energa 70/55 Tunnel

Omschrijving Barbas Energa 70/55 Tunnel

HELAAS IS DEZE HAARD NIET MEER LEVERBAAR

Vraag een offerte aan, wij informeren je graag over een alternatief


De Barbas Energa 70/55 Tunnel is een inbouw tunnel houthaard met een ruit aan de voorzijde en achterzijde. De ruiten zijn ongeveer 55 centimeter breed, zo kun je genieten van een geweldig zicht op het vuurbeeld. Een tunnel haard wordt vaak geplaatst in een bestaande muur of in een opgemetselde muur die een ruimte in twee gedeelten verdeeld. Met een vermogen van 12 kW is deze houthaard zeer geschikt voor de grotere woonkamer. Door de royale draaideur in de houthaard wordt het stoken makkelijk gemaakt. De houthaard is eenvoudig te bedienen met één bedieningsschuif. Doordat de houthaard is voorzien van een verdiepte stookbodem valt de as minder snel uit de houthaard bij het openen van de deur.

Accessoires Barbas Energa 70/55 Tunnel

De Barbas Energa 70/55 Tunnel kan kader loos worden ingebouwd of met een kader van 35 mm. De houthaard kan geleverd worden met een optionele convectie set of convectie ventilator, zo wordt de warmte nog sneller verspreid door de ruimte waar de houthaard staat.

Milieu bewust stoken

De Barbas Energa 70/55 Tunnel staat op de milieulijst van agentschap NL, je kunt dus met een gerust hart hout stoken. In deze mooie houthaard zit een gepatenteerd filter verwerkt, het filter is gemaakt van keramisch materiaal met een fijnmazige structuur. De rookgassen worden door het filter gevoerd voordat ze de houthaard verlaten en het fijnstof wordt verbrand door de hoge temperaturen. Dit zorgt voor een lage uitstoot van fijnstof. Verder zorgt het filter ook voor een hoge warmtereflectie, dit geeft een betere verbranding en een hoog rendement van 79%. De sponsachtige structuur van het filter houdt gloeiende deeltjes tegen en voorkomt zo schoorsteenbrand.

Vraag een gratis offerte aan

Ben je enthousiast over de Barbas Energa 70/55 Tunnel en wil je graag gaan genieten van deze mooie tunnel houthaard? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan.

 

Model Inbouw
Vermogen 11 kW en hoger
Deursluiting Draaideur
Systeem Gesloten
Merk Barbas
Vuurzicht Doorkijk
Brandstof Hout
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vermiculiet
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer