Barbas Unilux-6 67

Omschrijving Barbas Unilux-6 67

Barbas Unilux-6 67

De Barbas Unilux 67 heeft een hoge ruit waardoor je het vlammenspel uitstekend kunt bewonderen. De Unilux-6 67 is een haard uit de nieuwe inzet Unilux lijn van Barbas. De kachel heeft een vermogen van 7 – 9 kW. Door zijn beperkte inbouwdiepte, en vele aansluitmogelijkheden is de haard in vrijwel iedere situatie te plaatsen. De mogelijkheid voor een buitenlucht aansluiting en het geavanceerde verbrandingssysteem creëren een uitstekende regelbaarheid en een hoog rendement.

 

Kaders

De Unilux was nooit zo naar eigen smaak samen te stellen. Je hebt de keuzemogelijkheid tussen 4 nieuwe kaders hiermee kun je de kachel naar eigen stijl samen stellen. Je hebt de keuze uit: een kaderloos frame, klassiek kader, verdiept kader en een inbouw kader. Bij de kaderloze frame is de kachel zo in te bouwen dat er geen kader meer zichtbaar is. Bij een klassieke kader is het mogelijk om een nette plaatsing te verzorgen in een bestaande situatie. Ook is er nog een verdiept kader, hierdoor creëer je één geheel tussen de ombouw en de haard. Als laatste kun je ook nog kiezen voor de inbouw kader, dit kader heeft een stoere uitstraling van 8 mm dik staal.

 

De sfeer van een houthaard

Houtkachels zorgen voor een ultieme beleving als het gaat om warmte. Er is niets wat het gevoel van warmte in combinatie met het knisperen van het houtvuur kan overtreffen. Stel je voor dat je tijdens een koude winteravond romantisch bij de haard kan gaan zitten en heerlijk kunt genieten van de sfeer en warmte van deze prachtige haard, wie wil dat nou niet? Een gashaard brengt veel gemak met zich mee, maar het zal nooit de sfeer en warmte geven die een houtkachel je kan bieden. 

Model Inbouw, Inzet
Energielabel A Level
Vermogen 8 tot 9 kW
Afvoerdiameter 150mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Draaideur
Systeem Gesloten, Open
Merk Barbas
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
Hoogte cm 65 cm
Breedte cm 65 cm
Diepte cm 35,9 cm
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer