Bellfires Derby Small 3

Omschrijving Bellfires Derby Small 3

De Bellfires Derby Small 3 is door Bellfires als een geheel nieuw concept op de markt gezet. De gashaard legt de nadruk op vormgeving en veiligheid. Bij de ontwikkeling van deze haard was de gebruiker het uitgangspunt. Met een authentiek veiligheidssysteem wordt overdruk in de haard afgevoerd. Betrouwbaarheid en controleerbaarheid staan centraal bij het veiligheidssysteem van de Derby Small 3.

De Bellfires Derby Small 3 is leverbaar met een speciaal frame, genaamd Floating Frame. Hierbij wordt het ‘zwevende’ frame gekoppeld met het keramische glas. Hierdoor lijkt het alsof de ruit in de lucht hangt. Naast de Floating Frame is het mogelijk om een Hidden Door-systeem aan te schaffen. Bij dit systeem zijn de randen van het glas zwart gekleurd. Tevens heb jij voldoende keus om een geschikte brander decoratie te kiezen. Kies bijvoorbeeld uit houtstammen, marmersplit of grijze kiezels. Vergeet niet het interieur van de Bellfires Derby Small 3 te personaliseren. Je hebt voldoende vrijheid om standaard stalen panelen, stalen vlakke panelen of een zwarte keramische spiegelwand te nemen.

Voor een groter formaat dan de Derby Small 3 kies je voor de Bellfires Derby Large 3. Daarnaast biedt Superkachels ook een breder model aan, namelijk de Bellfires York Small 3. Wil je toch liever een hogere en smallere gashaard in jouw woning? Overweeg dan de Bellfires Vertical Bell Small 3.

Bekijk meerdere modellen van het merk Bellfires op de website van Superkachels.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Vermogen 6 tot 7 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm, 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Bellfires
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Aardgas
Branderdecoratie Houtset, Kiezels, Split
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Lamellen, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer