Bellfires gashaard

Sinds 1928 produceert Bellfires haarden en kachels met design en veiligheid voorop. Bellfires gashaarden onderscheiden zich op het gebied van vormgeving, de uitgebreide collectie en kwaliteit. Bij Superkachels vind je alle haarden en kachels online en in onze showroom in Apeldoorn.
Filter
Winkel Opties
Categorie
 1. Bellfires Classic Bell (2)
 2. Bellfires Smart Bell (8)
Vuurzicht
 1. (28)
 2. (10)
 3. (9)
 4. (13)
Merk
 1. (59)
Vermogen
 1. (3)
 2. (4)
 3. (5)
 4. (6)
 5. (16)
 6. (15)
 7. (8)
 8. (6)
 9. (5)
 10. (1)
Laat minder zien Meer weergeven
Aansluiting
 1. (3)
 2. (59)
Afvoerdiameter
 1. (7)
 2. (1)
 3. (44)
 4. (37)
Materiaal
 1. (2)
Adviesprijs
€ 0 € 4900 €  naar € 

Bellfires assortimentBellfires

Bellfires heeft een groot assortiment gashaarden in allerlei stijlen en varianten. Het assortiment van Bellfires bestaat uit:

 • Inbouw gashaarden
 • Inzet gashaarden
 • Vrijhangende gashaarden

Bellfires onderdeel van Interfocos

Bellfires produceert gashaarden en is onderdeel van Interfocos, een groot Nederlands bedrijf dat haarden produceert voor heel Europa. Naast Bellfires produceert Interfocos ook houthaarden onder de naam Barbas.

Bellfires: 'Keep your fire on demand' 

'Keep your fire on demand', dat is waar Bellfires voor staat. De gashaarden worden sinds 1928 geproduceerd en veiligheid en design is het meest belangrijk voor Bellfires. Veiligheid wordt integraal geborgd in het ontwikkelproces.

Bellfires bij Superkachels

Bij Superkachels vind je de  uitgebreide collectie van Bellfires. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Woon je in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet. Kom dan langs in onze inspiratie showroom in Apeldoorn en bekijk de haarden en kachels van Bellfires.

Informatie aanvragen