Bellfires View Bell Medium 3

Omschrijving Bellfires View Bell Medium 3

Driezijdige inbouw gashaard

Met de Bellfires View Bell Medium 3 heeft een echte eyecatcher in huis! De driezijdige inbouw gashaard is erg breed uitgevoerd en zorgt gegarandeerd voor sfeer in uw woning. Door de brede en strakke uitvoering past de gashaard perfect in een moderne woning. De populaire gashaard van het merk Bellfire is zeer geliefd door zijn perfecte afmetingen en vele opties. Met die opties kunt u de haard helemaal eigen maken!

Line Fire of Centre Fire

U heeft onder andere keuze uit de branders Line Fire of Centre Fire. Allebei de branders zijn voorzien van 2 brandpunten en bij het activeren van de spaarstand gaat 1 brandpunt uit. Bij de Line Fire heeft u altijd een brede vlam. Bij het activeren van de spaarstand gaat namelijk de achterste brander uit en veranderd alleen de diepte van het vlammenspel.

Bij het kiezen van de Centre Fire heeft u bij vol vermogen net als de Line Fire een brede vlam, alleen bij het activeren van de spaarstand centreert de vlam en heeft u in het midden van de gashaard volle vlammen. Bij allebei de opties kunt u dus genieten van een mooi vlammenspel en met de spaarstand kunt u ook nog eens bij minder koude dagen genieten van de Bellfires View Bell Medium 3.

Technische specificaties

De Bellfires View Bell Medium 3 heeft een vermogen van 2 tot 9 kw. Door zijn brede vermogen is hij geschikt voor vele soorten woningen. De inbouwgashaard heeft een rendement van 85% en heeft de energielabel B. De afmetingen van het inbouwen zijn 121,1 cm breed, 77,8 cm hoog en 42,2 cm diep. De Bellfires View Bell Medium 3 is beschikbaar voor aardgas en propaan en u kunt als brander decoratie een keuze maken uit een houtset, kiezels of wit marmersplit.

De Bellfires View Bell Medium 3 wordt standaard geleverd met:

  • Line Fire of Centre Fire brander
  • Gepolijst glas
  • Houtstammen, grijze stenen of wit marmersplit
  • Stalen vlakke wand
  • Afstandsbediening

Opties Bellfires View Bell Medium 3:

Zwart keramische spiegelwand

Naast de standaard achterwand kunt u ook kiezen voor een zwart keramische spiegelwand. De spiegelde wand zorgt een voor een extra diepte verwerking en een groter vlambeeld. Daarnaast zorgt de zwart keramische spiegelwand voor een erg moderne afwerking.

Ontspiegeld glas

Om een echt open haard idee te krijgen is er ontspiegeld glas. Door de speciale coating van het ontspiegelde glas heeft u een nog beter zicht op het mooie vlammenspel en lijkt het net alsof er geen glas aanwezig is.

Convectiepakket

Een erg handige optie bij de Bellfires View Bell Medium 3 is het convectiepakket. Door de breedte van de gashaard, kunt u ideaal een televisie boven in de schouw plaatsen. Om er voor te zorgen dat de televisie niet te warm wordt is er het convectie pakket. Het convectiepakket zorgt voor een juiste afvoering, waardoor de schouw niet te warm wordt.

Wifi module

Om u van alle gemakken te voorzien is de Bellfires View Bell Medium 3 voorzien van een wifi module. Hiermee kunt u, naar de afstandsbediening, met uw tablet of smartphone de gashaard naar wens instellen. Ook kunt u hiermee de spaarstand activeren en eventuele problemen eenvoudig uit te lezen.  

Vragen over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op!

Model Inbouw
Energielabel B Level
Haard soort Gas
Vermogen 7 tot 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm, 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Bellfires
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels, Split
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Lamellen, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer