Bezorgen jullie ook?

Wij kunnen de door jou gewenste kachel aan huis laten bezorgen! Er is dan zelfs de mogelijkheid om het bedrag kostenloos per pin aan de chauffeur te betalen, waardoor je er zeker van bent dat je een veilige aankoop doet. Ook is er de mogelijkheid om de haard of kachel bij ons op te komen halen, zodat je gelijk een bezoek kunt brengen aan onze grote showroom in Apeldoorn waar veel haarden en kachels brandend opgesteld staan en waar de koffie altijd voor je klaarstaat. In tegenstelling tot veel anderen bezorgen wij GRATIS in heel Nederland en België! Als we moeten varen naar bijvoorbeeld één van de Waddeneilanden komt er wel een toeslag bij. Superkachels onderscheidt twee soorten bestellingen, namelijk kleine en grote.

Kleine bestelling

Bij een kleine bestelling worden er materialen voor de haard naar jouw huis verstuurd. Denk hierbij aan kabels, spuitbussen of afvoermateriaal. Wij hebben zelfs elektrische haarden (tot 30 kilo) die via de pakketdienst verzonden worden. Om alle bestellingen veilig en tijdig af te leveren, schakelen wij de betrouwbare vervoerder DPD in. 

Ben je niet thuis? Dan neemt DPD het pakketje mee naar zijn eigen opslag. Je ontvangt bij de eerste afleverpoging een kaartje in de brievenbus. Hierop staat de datum en tijd van de eerste en tweede afleverpoging. Wanneer de tweede poging niet lukt, kun je het pakketje ophalen bij de opslag van DPD. Je kunt jouw bestelling ook afhalen na de eerste afleverpoging. 

Grote bestelling

Heb je een haard boven de 30 kilo besteld? Dan wordt er gesproken over een grote bestelling. Je hebt de mogelijkheid om jouw bestelling op te halen (ophaalkosten zijn € 35,00) of af te laten leveren bij jouw huis (gratis). Kies je voor aflevering aan huis? Dan wordt jouw haard door transporteur Brinks Transport afgeleverd. Van tevoren neemt Superkachels contact met je op om de gewenste afleverdatum vast te stellen. 

Nadat je de afleverdatum hebt besproken met Brinks Transport, wordt de haard verzonden en afgeleverd (gratis). Wanneer je niet thuis bent op de afgesproken datum, wordt de haard weer meegenomen naar de opslag van Brinks. Vervolgens wordt een tweede datum met je afgesproken. Hier zijn wél kosten aan verbonden. 

Next day delivery 

Superkachels heeft de verzendmethode ´next day delivery´ in het leven geroepen. Dit betekent dat sommige haarden, met name elektrische haarden, de volgende dag geleverd worden. De voorwaarde is wel dat je voor 12:00 's middags moet bestellen, zodat je de volgende dag de haard in ontvangst kunt nemen.

Product (tijdelijk) niet meer leverbaar 

Heb je een haard op het oog, maar is deze niet meer leverbaar? Bij het gekozen product staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Je kunt vanzelfsprekend contact opnemen voor een mooi alternatief voor jouw droomhaard.