Bio-ethanol haarden

De Bio-ethanol haarden zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen, van een prachtig tafelmodel tot een sfeervolle buitenhaard. Deze haarden maken gebruik van een biologisch en milieuvriendelijke brandstof.

Er zijn geen producten die aan de zoekopdracht voldoen.

Voordelen van Bio-ethanol haarden

Bio-ethanol is een biologische brandstof die wordt geproduceerd uit verschillende grondstoffen. Denk aan mais, tarwe, gerst, suikerbiet en rogge. Een milieuvriendelijke brandstof en een ideaal alternatief voor fossiele brandstoffen als hout en gas. Ten opzichte van een houtkachel heeft een Bio-ethanol haard genoeg voordelen. Er ontstaat bijvoorbeeld geen as die je moet opruimen. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van de haard. Daarnaast ontwikkelt een bio-ethanol haard geen gevaarlijke dampen die je gezondheid schaadt. Maar ook de plaatsingsvrijheid is een belangrijke voordeel. Je hebt namelijk geen rookkanaal nodig om de bio-ethanol haard aan te sluiten. Plaats de haard waar je maar wilt, in de woonkamer of eetkamer.

Verschillende uitvoeringen

Zoals eerder gezegd bestaat het assortiment uit verschillende modellen. Denk aan een tafelhaard die je vrijwel overal kunt plaatsen. Of een wandhaard die je enkel aan de muur hoeft te monteren. Heb je een open haard die je amper gebruikt? Dan raden wij je aan om te kijken naar een inzethaard of een vrijstaande brander. Deze losstaande modellen zijn eenvoudig te plaatsen en aan te steken. Zo heb je in een mum van tijd de open haard omgetoverd tot een sfeervolle warmtebron. Maar het aanbod beperkt zicht niet alleen tot binnenshuis. Ook voor in de tuin vindt je prachtige modellen. Bijvoorbeeld de Ruby Fires Silo, een rondvormige bio-haard die de uitstraling van een ton heeft. Een ideaal toestel voor de koudere avonden tijdens de zomer.

Informatie aanvragen