Dovre Sense 103

Omschrijving Dovre Sense 103

Hoog rendement

De Dovre Sense 103 (Gietijzer) is een vrijstaande houtkachel. Deze niet al te grote kachel heeft een vermogen van 2-9 kW, samen met een rendement van maar liefst 80% zorgt dit ervoor dat deze kachel gemakkelijk ruimtes van 140m3 kan verwarmen. De Dovre Sense 103 (Gietijzer) heeft de volgende afmetingen: (B x H x D) 47 x 90 x 36 (cm). Deze kachel heeft een draaideur, zo kun je gemakkelijk de haard aansteken en bijvullen.

Lange levensduur

Doordat de Dovre Sense 103 een gietijzer uitvoering heeft, is deze oer sterk en heeft een zeer lange levensduur. Hierdoor kunt je jaren lang genieten van een mooie kachel. Naast een mooie geitijzer uitvoering heeft deze kachel ook een slimme rookgasafvoer uitvoering. Zo kun je het aansluitstuk draaien en daardoor kun je wisselen tussen een boven- en achter aansluiting.

Air-wash systeem 

Net als veel andere modellen van Dovre heeft ook de Dovre 103 (gietijzer) een air-wash systeem. Hierdoor blijven de ruiten van de kachel langer schoon en kun je langer van de vlammen in de kachel genieten. Het systeem werkt als volgt: De voorverwarmde lucht word langs de kachelruit geleid. Hierdoor is de kans kleiner dat er roet op de ruit achterblijft.

3-zijdige houtkachel 

De Dovre 103 (gietijzer) is een 3-zijdige houtkachel. Dit houd in dat deze kachel is voorzien van 3 ruiten, één aan de voorzijde en links en rechts aan de zijkant één. Zo heb je van uit elke hoek uit de kamer mooi zicht op het vuur.

Vraag gratis offerte aan

Je ziet de Dovre Sense 103 (geitijzer) als een goede aanwinst? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of kom langs in onze showroom.

Model Vrijstaand
Energielabel A+ Level
Vermogen 8 tot 9 kW
Systeem Gesloten
Merk Dovre
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Kleur Wit, Zwart
Achterwand Vermiculiet
Hoogte cm 90
Breedte cm 47
Diepte cm 36
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer