Dovre Vintage 50

Omschrijving Dovre Vintage 50

De Dovre Vintage 50 is een vrijstaande houtkachel. De Dovre Vintage 50 is het grootse model uit de Vintage serie van Dovre. Deze haard heeft een draaideur, zo kun je gemakkelijk de haard aansteken. Dovre levert naast de Vintage 50 ook de: Vintage 35 en 30. Naast de hout versie van de Vintage 50 en 35, zijn deze 2 modellen ook leverbaar in een gas versie.

Opties Dovre Vintage 50

De Dovre Vintage 50 is een mooie houtkachel en in verschillende kleuren te verkrijgen. Wij bieden jou de volgend mogelijkheden aan: Antraciet (gelakt), Wit, Grijs, Groen of Zwart Afvoermateriaal kan in de zelfde kleur worden geleverd als de kachel. Naast een brede keuze uit verschillende kleuren, kun je ook een ander onderstel kiezen. Standaard word deze met pootjes geleverd, maar wij bieden jou nog 2 andere keuzes aan: Tablet of een Wood box

Vermogen en rendement Dovre Vintage 50

De Dovre Vintage 50 heeft een vermogen van maximaal 11kW en een rendement van maar liefst 84 %, hierdoor kun je met de Dovre Vintage 50 oppervlaktes van 180 m3 gemakkelijk verwarmen.

Clean-burn systeem Dovre Vintage 50

Dit model van de Dovre Vintage heeft een Clean-burn systeem. Door dit systeem blijft het glas in de ruit langer schoon en kun je langer genieten van de vlammen in je kachel.

Vraag gratis offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de Dovre Vintage 50? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of kom langs in onze showroom.

Model Vrijstaand
Energielabel A+ Level
Vermogen 8 tot 9 kW
Systeem Gesloten
Merk Dovre
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Kleur Antraciet, Wit
Hoogte cm 69
Breedte cm 74
Diepte cm 51
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer