Drooff Andalo 2

Omschrijving Drooff Andalo 2

Massieve vrijstaande houtkachel

De Drooff Andola 2 is een prachtige vrijstaande houtkachel met een massieve gegoten deur. De haard heeft aan de onderzijde een opslagruimte voor bijvoorbeeld houtstammen, waardoor de kachel in zijn geheel hoger wordt. Dit bevordert het zicht op het vlammenspel. De ruit van de haard is aan de voorzijde rondlopend, waardoor er een spectaculair en panoramisch vuurbeeld ontstaat. De ruit is voorzien van een zelfreinigingssysteem. Dit betekent dat wanneer u het hout goed verbrand, de kachel zelf de ruit schoon zal branden. De deur van de haard is voorzien van een zelfsluitend systeem. Als u de deur dicht laat vallen sluit, dan deze zich vanzelf helemaal af.

Uitstekend materiaal

De kwaliteit van de Drooff houtkachels is uitstekend en voldoen aan de strengste veiligheids en milieu eisen. Drooff zelf geeft maar liefst 5 jaar garantie op zijn houtkachels. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Doordat Drooff gebruik maakt van uitstekend kwalitatief materiaal voor de productie van de houtkachels en erg strenge controles uitvoert, garandeert Drooff u een product van hoge kwaliteit.

Vele opties beschikbaar

Voor dit model van Drooff zijn er ook accumulatieringen als accessoires verkrijgbaar tot 17,5 kilogram. Deze Accumulatieringen zorgen ervoor dat de warmte langdurig kan worden opgeslagen, zodat u ook nadat de kachel gebrand heeft nog lang kunt genieten van de warmte die de kachel afgeeft door middel van de accumulatieringen. Voor meer informatie over deze prachtige houtkachel kunt u contact met ons op nemen. Onze adviseurs staan 6 dagen in de week voor u klaar in onze luxe showroom in Apeldoorn, waar diverse Drooff kachels opgesteld staan. 

Model Vrijstaand
Energielabel A+ Level
Haard soort Nee
Vermogen 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW
Merk Drooff
Serie Andalo
Vuurzicht Front
Materiaal Nee
Brandstof Hout
Branderdecoratie Nee
Kleur Bruin, Zwart
Afstandsbediening Nee
Achterwand Chamotte
×

Stel een vraag

Stel je vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer