Drooff Livera

Omschrijving Drooff Livera

De Drooff Livera is een tweezijdige, vrijstaande houthaard met een maximaal vermogen van 8kW. Dit toestel heeft een langwerpige en kubusvormige vormgeving. Door het hoekige design is deze haard perfect te plaatsen in de hoek van de kamer. Met het kaderloze hoekglas aanschouw je ongehinderd van het spectaculaire vlammenspel. In combinatie met het zwarte lakwerk past de Drooff Livera zonder twijfels bij het interieur van jouw woonruimte. De deur is voorzien met een stijlvolle, praktische handgreep. Het is mogelijk om de greep rechts of links te laten plaatsen. Met een vloeiende beweging open je de deur, zodat je de brandstof (hout of houtskoolbriketten) in de houthaard kunt leggen. Naast de functionele hendel is de haarddeur uitgevoerd met een handige sluitingsmechanisme, waardoor de deur automatisch sluit.

Drooff Livera – Afhankelijk van de kamerlucht

Met de Drooff Livera wek je een vermogen tussen de 4 en 8kW op. Om het vermogen volledig te regelen, is de haard uitgerust met een eenvoudig bedieningselement. De luchtschuif beweeg je simpelweg naar boven of beneden om het perfecte vermogen te bereiken. Dankzij het aanzienlijke rendement van 85% is de Drooff Livera uiterst energiezuinig. Bij de standaardprijs stookt de haard met een open verbrandingssysteem. De verse zuurstof wordt dan uit de woonruimte getrokken. Optioneel kies je voor een gesloten verbranding, waarbij de Drooff Livera de verse lucht uit een externe ruimte haalt.

Heb je interesse in een Drooff houthaard? Bekijk dan de diverse modellen op de website van Superkachels. Voor een deskundig advies kun je altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Drooff Livera bij Superkachels

  • Beste prijs garantie!
  • Gratis levering aan huis !
  • Betaling per pin bij aflevering!

Ben je op zoek naar een houthaard? Dan is de Drooff Livera wat voor jou!

Model vrijstaand
Energie Labels A+ Level
Levertijd Levertijd: Op aanvraag.
Merk Drooff
Afmetingen middel
Stijl modern, tijdloos
Vuurzicht 2-zijdig
Materiaal Nee
Brandstof hout
Branderdecoratie Nee
Vermogen 4-8 kW
Afstandsbediening nee
Achterwand chamotte
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Ja
Diameter rookgasafvoer mm 180
×

Stel een vraag

Stel je vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer