Dru Excellence 50XT - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Dru Excellence 50XT
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 6.915 Complete deal vanaf: € 5.800

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een complete deal?

Welke kachel u ook kiest, u wilt er niet te veel voor betalen. En waarom zou u? Bij Superkachels koopt u de kwaliteitskachel of haard van uw dromen die naadloos past bij uw portemonnee. Namelijk een complete deal voor één totale scherpe prijs. Deze complete deal is samengesteld vanuit een standaard en meestvoorkomende situatie.(zie afbeelding tekening) Check onderstaand de voordelen:

- Wij geven u direct transparante en superscherpe prijzen op de site

- U voorkomt onverwachte hoge kosten doordat u alles aan ons kan uitbesteden

- Wij zijn uw aanspreekpunt van aankoop tot oplevering

- Voordelige deal door afspraken met leveranciers en installateurs

- Wij hebben een landelijk netwerk van installateurs waardoor wij voor een scherpe prijs kunnen plaatsen

 

De voorwaarden en een overzicht van de deal ontvangen? Vraag vrijblijvend een kostenoverzicht aan.

Omschrijving Dru Excellence 50XT

Eenzijdige inbouwgashaard

De Dru Excellence 50XT is een eenzijdige gashaard die voorzien is van een hoge ruit. Door de hoge ruit heeft u perfect zicht op de mooie hoge vlammen.  De gashaard van het merk Dru beschikt over een erg unieke brander, waar we onderstaand wat over vertellen. Naast de unieke brander staat de Dru Excellence 50XT bekend om zijn zeer realistische vuurbeeld.

Dual Burner bij de Dru Excellence 50XT

Zoals gezegd bestaat inbouwgashaard uit een unieke brander. U kunt namelijk de brander: dual brander schakelen in twee gedeeltes. Bij allebei de gedeeltes blijft u een vol vuurbeeld houden, terwijl u bij het schakelen fors op vermogen kan besparen. Daarom kunt u ook in op minder koude dagen blijven genieten van de sfeer van de haard. Naast de handige functies van de brander, is de afwerking van de brander in de houtblokken zelf ook erg mooi om te zien. Hierdoor krijgt u een ‘net echt’ vuur, omdat het vuur uit de blokken zelf komt, net als bij echt vuur.

Eco Wave Systeem

De Dru Excellence 50XT beschikt over het milieuvriendelijke Eco Wave Systeem. Hiermee kunt u met uw smartphone of tablet de gashaard bedienen naar uw wens en heeft u het vermogensverbruik in zicht. Met het systeem kunt u het vermogen van de gashaard erg minderen, zonder dat de sfeer verloren gaat. Met het activeren van de Eco Wave Stand golft (wave) het vermogen heen en weer, wat zorgt voor een realistisch vuurbeeld. Door het golven verbruikt u minder kW, wat u ook zult merken in de portemonnee.

Technische specificaties

De gashaard heeft een minimaal vermogen van 2,5 kW en een maximaal vermogen van 7 kW. De Dru Excellence 50XT heeft een hoog rendement van 83% en heeft energielabel B. Wilt u de haard liever op propaan? Dit is bij dit model ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. De brander decoratie bestaat uit een houtset en bij de achterwand heeft u een keuze uit zwart of Ceraglass. De afmetingen voor het inbouwen van de haard zijn: 141,2 cm hoog, 68 cm breed en 37,8 cm diep.  

Model Inbouw
Energielabel B Level
Vermogen 7 tot 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas
Superkachels gaat niet voor goed, maar voor super! 8,9 op basis van 102 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen