Dru Maestro 80/2 - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Dru Maestro 80/2
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 6.700 Complete deal vanaf: € 5.685

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een complete deal?

Welke kachel u ook kiest, u wilt er niet te veel voor betalen. En waarom zou u? Bij Superkachels koopt u de kwaliteitskachel of haard van uw dromen die naadloos past bij uw portemonnee. Namelijk een complete deal voor één totale scherpe prijs. Deze complete deal is samengesteld vanuit een standaard en meest voorkomende situatie ( zie afbeelding tekening) . Check onderstaand de voordelen:

- Wij geven u direct transparante en superscherpe prijzen op de site

- U voorkomt onverwachte hoge kosten doordat u alles aan ons kan uitbesteden

- Wij zijn uw aanspreekpunt van aankoop tot oplevering

- Voordelige deal door afspraken met leveranciers en installateurs

- Wij hebben een landelijk netwerk van installateurs waardoor wij voor een scherpe prijs kunnen plaatsen

 

De voorwaarden en een overzicht van de deal ontvangen? Vraag vrijblijvend een kostenoverzicht aan.

Omschrijving Dru Maestro 80/2

Tweezijdige inbouw gashaard

De Dru Maestro 80/2 Eco Wave is een hoekmodel die van twee kanten uitstekend zicht geeft op een fantastisch vlammenspel. Het innoverende bedrijf Dru heeft de inzet gashaard voorzien van branders verwerkt in de houtblokken, wat zorgt voor een levensechte vuurbeleving. De Dru Maestro/2 Eco Wave kan zowel links als rechts uitgevoerd worden. De gashaard kunt u helemaal naar wens instellen door de 15 verschillende geïnstalleerde standen. Dit kunt u instellen met de meegeleverde afstandsbediening. De Dru Maestro 80/2 Eco Wave is een tweezijde inbouw gashaard die zorgt voor gemak en een zeer realistisch vuurbeeld.

Eco Wave haard

De Dru Maestro 80/2 Eco Wave is een Eco Wave haard. Dus naast de 15 verschillende standen kunt u de Eco Wave stand ook activeren. De Eco Wave stand zorgt voor een ‘bijna echt’ effect, door het golven van de vlammen. De golf (wave) zorgt er voor dat het aantal kW constant van boven naar beneden gaat. Omdat u niet stookt met een vol vermogen bespaart u ook nog is op uw energieverbruik. Een erg duurzame en sfeervolle oplossing!

Technische specificaties

De Dru Maestro 80/2 Eco Wave heeft een vemogen van 1 tot 9 kw. Door het brede vermogen is de gashaard geschikt voor elke soort ruimte. De tweezijdige gashaard is voorzien van energielabel A en heeft een erg hoog rendement van 93 %. Door het hoge rendement gaat er bij de gashaard erg weinig warmte verloren. De Dru Maestro 80/2 Eco Wave is ook leverbaar voor propaangas. De afmetingen voor het inbouwen van de gashaard zijn 88,7 cm breed, 87,3 cm hoog en 49,2 cm diep.

De Dru Maestro 80/2 Eco Wave wordt standaard geleverd met:

  • Aardgas of Propaan
  • Zwart gladde achterwand
  • Gepolijst glas
  • Afstandsbediening

Opties Dru Maestro 80/2 Eco Wave

Propaangas

De Dru Maestro 80/2 Eco Wave is ook leverbaar op propaangas. De woningen van nu worden bijna niet meer aangesloten op aardgas. Daarvoor is propaangas de juiste oplossing! Propaangas is een duurzame brandstof die, in plaats van aardgas, voor een zeer behaaglijke warmte zorgt.

Wifi communicatie module

Om u van nog meer gemak te voorzien kunt u ook gebruik maken van de wifi communicatie module bijhorend de Eco Wave haard. Hiermee kunt u met uw smartphone of tablet de inzet gashaard naar uw wens instellen. Daarnaast kunt u ook inzien hoeveel kW u kunt besparen en hoeveel kW de kachel verbruikt.

Ceraglass achterwand

Om het ultieme effect te krijgen is er ceraglass. De ceraglass achterwand bestaat uit een zwart spiegelende plaat. Door de spiegelende achterwand krijgt u extra diepte verwerking en nog beter zichtbare vlammen.

Clear View Glas

Naast gepolijst glas kun je ook kiezen voor ontspiegeld (Clear View) glas. Clear View glas zorgt voor een nog realistischer vuurbeeld. Het glas is vrijwel onzichtbaar en hierdoor lijkt het net of er geen glas aanwezig is.

Vragen over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op!

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Vermogen 7 tot 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht 2-zijdig (hoek)
Materiaal Staal
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Superkachels gaat niet voor goed, maar voor super! 8,9 op basis van 102 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen