Dru Metro 100XT

Omschrijving Dru Metro 100XT

Front inbouw gashaard

De Dru Metro 100 XT Eco Wave is door zijn breedte een ideale kachel in een modern en strak interieur. De front inbouw gashaard is voorzien van een unieke brander. De brander gaat namelijk zigzaggend over de hele breedte en diepte. Door zijn grote vlambeeld zorgt de Dru Metro 100 XT Eco Wave gegarandeerd voor sfeer in uw ruimte. De Dru Metro 100 XT Eco Wave is door het innovatieve bedrijf Dru voorzien van vele gemakken. Zo kunt u de gashaard met de mee geleverde afstandsbediening op 15 verschillende standen zetten en daarbij ook de Eco Wave stand.

Eco Wave techniek

Zoals gezegd is de Dru Metro 100 XT Eco Wave ook voorzien van de Eco Wave stand. De Eco Wave stand is een erg duurzame stand, zonder dat er sfeer verloren gaat. Er wordt namelijk een golf (wave) in het vermogen gecreëerd. Door die golf brandt de gashaard niet op vol vermogen en bespaart u tot wel 30% op uw energieverbruik. De golf zorgt voor een erg realistisch vlammenspel, aangezien de vlamhoogte van houtvuur ook vaak veranderd.

Technische specificaties

De Dru Metro 100 XT Eco Wave heeft een vermogen van 4 tot 9 kW. Door zijn hoge kW kan de gashaard de ruimte goed verwarmen. De front gashaard is voorzien van energielabel B en heeft een rendement van 83.3 %. De Dru Metro 100 XT is voor aardgas en propaan beschikbaar. De afmetingen van inbouwen zijn 81,8 cm hoog, 124,7 cm breed en 41 cm diep.

De Dru Maestro 80/3 Eco Wave wordt standaard geleverd met:

  • Aardgas of Propaan
  • Houtblokken set, witte Carrara stenen of antraciet glas
  • Zwart gladde achterwand
  • Gepolijst glas
  • Afstandsbediening

Opties Dru Metro 100 XT Eco Wave:

Propaangas

De woningen van nu worden steeds vaker gasloos opgeleverd. Een erg goede vervanger van aardgas is propaan. Propaan is een duurzame brandstof die opgeslagen is in flessen. Die flessen dient u op te bergen in een goed ventilerende ruimte. Met zo’n fles kunt u uren genieten van uw gashaard. Een erg slimme optie waarmee u niet afhankelijk bent van een aardgasnetwerk.

Wifi communicatie module

Een erg handige accessoire bijhorend de Eco Wave haard is de wifi communicatie module. Hiermee kunt u met gebruik van uw tablet of smartphone de gashaard naar uw wens instellen. Zo kunt u de vlampatronen kiezen en ook nog eens uw energieverbruik inregelen.

Ceraglass achterwand

Om een nog mooier vuurbeeld te krijgen, kunt u naast het standaard glas ook kiezen voor een Ceraglass achterwand. Ceraglass zorgt voor een spiegelend effect en hiermee krijgt u een extra diepte verwerking. Daarnaast zorgt Ceraglass ook nog eens voor een erg moderne afwerking.

Clear View Glas

De Dru Metro 100 XT Eco Wave kunt u ook voorzien van ontspiegeld (Clear View) glas. Het glas is door een speciale coating nauwelijks zichtbaar en zorgt daarom voor een nog beter zicht op het vlammenspel. Daarnaast krijgt u ook nog eens een open haard effect.

Vragen over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op!

Model Inbouw
Energielabel B Level
Haard soort Gas
Vermogen 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer