Dru Metro 100 XTU - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
 • Dru Metro 100XTU
 • Afvoermateriaal
 • Accessoires
 • Levering
 • Installatie
€ 6.680 Complete deal vanaf: € 5.920

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een complete deal?

Welke kachel u ook kiest, u wilt er niet te veel voor betalen. En waarom zou u? Bij Superkachels koopt u de kwaliteitskachel of haard van uw dromen die naadloos past bij uw portemonnee. Namelijk een complete deal voor één totale scherpe prijs. Deze complete deal is samengesteld vanuit een standaard en meest voorkomende situatie (zie afbeelding tekening). Check onderstaand de voordelen:

- Wij geven u direct transparante en superscherpe prijzen op de site

- U voorkomt onverwachte hoge kosten doordat u alles aan ons kan uitbesteden

- Wij zijn uw aanspreekpunt van aankoop tot oplevering

- Voordelige deal door afspraken met leveranciers en installateurs

- Wij hebben een landelijk netwerk van installateurs waardoor wij voor een scherpe prijs kunnen plaatsen

 

De voorwaarden en een overzicht van de deal ontvangen? Vraag vrijblijvend een kostenoverzicht aan.

Omschrijving Dru Metro 100 XTU

Dru hoort tot de oudste bedrijven van Nederland. Al meer dan 250 jaar lang is Dru actief in de wereld van de kachels en de haarden. Dat Dru met zijn tijd is meegegaan blijkt wel uit de tophaard uit de Dru Metro serie, de Dru Metro 100 XTU. Deze opvallende gashaard laat zien dat Dru weet wat mensen in een haard zoeken. Een schitterend vuurbeeld, fantastische vlammen, een levensechte houtset op een realistisch gloeibed, de Dru Metro 100 XTU heeft het allemaal. Deze tophaard uit de Dru familie laat zien hoever Dru is gekomen op het gebied van de gashaard. Qua aanzicht en sfeerbeleving is het Dru gelukt om het verschil tussen een houtvuur en een gasvuur te vervagen. Graag stellen we de Dru Metro 100XTU dan ook wat nader aan u voor.

Dru Metro 100 XTU is meer dan zomaar een gashaard

De Dru Metro 100 XTU is een zogenaamde roomdivider gashaard. Deze driezijdige gashaard leent zich perfect voor het afbakenen van de ene ruimte ten opzichte van de andere. De 3 hoge ruiten geven een erg goed zicht op het vlammenspel waar het allemaal om draait, maar door de extra zijruit ontstaat een geheel nieuwe dimensie in vuurzicht. Doordat de Dru Metro 100XTU vrijwel geheel doorzichtig is heeft deze gashaard een erg open uitstraling. Deze uitstraling wordt nog eens versterkt doordat hij vrijwel kaderloos is in te bouwen. Er zijn dus geen storende elementen meer die u het uitzicht kunnen belemmeren. Zo geniet u optimaal van datgene waar het ons haardliefhebbers allemaal om te doen is, een sfeervol, gezellig en bovenal stijlvol haardvuur.

Gashaard Dru Metro 100 XTU, Bijzonder perspectief op een bijzonder vuur

Van oudsher hebben gashaarden een bepaalde reputatie. Gasvuur staat bekend als effectief en efficiënt, maar niet direct als het vuur dat het mooiste is om naar te kijken. Dru heeft de wens van de consument zien verschuiven en ziet in dat de hedendaagse consument meer wil dan efficiency alleen. Mooie vlammen zijn steeds belangrijk geworden, langzame, flakkerende gele vlammen is wat de consument wil zien, maar deze waren altijd lastig te realiseren met gas als brandstof. Gelukkig is Dru er na jarenlange onderzoeken in geslaagd om het vuur in een gashaard naar een geheel nieuw niveau te tillen. Nooit eerder was er een gashaard die een traditioneel houtvuur zo dicht benaderde als de laatste generatie Dru gashaarden. In de Dru Metro 100XTU vinden we het meest realistische houtvuur aangedreven op gas. Met een Dru Metro 100 XTU geniet u van vuurzicht dat vroeger enkel bij houtvuren hoorde, maar dan zonder dat u fijnstof uitstoot, aslades hoeft leeg te halen of brandhout hoeft te kloven!

Roomdivider Dru Metro 100 XTU

De Dru Metro 100XTU is een driezijdige gashaard, ook wel roomdivider of tunnelhaard genoemd. Het tijdloze design past zowel in traditionele als in moderne woonstijlen. De Dru Metro 100 XTU is misschien wel de meest stijlvolle manier om de overgang tussen twee verschillende ruimtes te accentueren. Vergis u niet in de Dru Metro 100XTU. Deze haard lijkt van een tijdloze klassieke schoonheid, maar onder deze fraaie buitenkant zit het allernieuwste op haardengebied verscholen! Bijzonder aan de Dru Metro 100XTU is het ClearView glas. Dit glas is ontspiegeld waardoor er geen hinderlijke schitteringen zichtbaar zijn op het glas. Dit maakt het glas van de Dru Metro 100 XTU vrijwel onzichtbaar. Zo krijgt u een bijzonder open zicht op de vlammen, het vuur lijkt toegankelijker dan ooit maar wel op de veiligste manier.

Dru Metro 100XTU, Met het Eco Wave Concept

Het vermogen van gashaard Dru Metro 100XTU is meer dan voldoende om de meeste woonkamers naar een behaaglijke temperatuur te stoken. Maar de praktijk leert dat er vele momenten zijn waarop sfeer belangrijker is dan warmte. Op zulke momenten bewijst het Dru Eco Wave concept zijn waarde. Het Eco Wave concept zorgt dat het vermogen van uw gashaard Dru Metro 100 XTU als een golvende beweging fluctueert. Lage en hoge vlammen wisselen elkaar af in een fascinerend schouwspel, zonder dat er hierbij teveel warmte vrijkomt. De Dru Metro 100XTU biedt dus een fascinerend vlammenspel, maar veroorzaakt geen overbodige hitte en bespaard bovendien gas. De Dru Metro 100 XTU heeft hierdoor wat de meeste haardenliefhebbers al langer zoeken in een gashaard; Niet teveel warmte, niet teveel energieverbruik en toch een aantrekkelijk levendig vuurbeeld! Zo profiteert u dus van de gebruiksvriendelijkheid van een gashaard terwijl het aanzicht ontzettend veel lijkt op het vuurbeeld van een houthaard.

Dru Metro 100 XTU. Natuurlijk vuur, gecontroleerd en met stijl

Roomdivider Dru Metro 100 XTU is een verrijking voor elke woonkamer. In een meer traditioneel interieur zorgt hij voor een bron van gezellige warmte en sfeer, maar ook in een modern strak en minimalistisch interieur vormt deze Dru gashaard graag het stijlvolle rustpunt. Zoekt u echt iets bijzonders om de overgang tussen uw woonkamer en keuken, of tussen twee andere vertrekken te accentueren? Laat u dan betoveren door het weergaloze schouwspel dat de Dru Metro 100 XTU te bieden heeft!

Gashaard Dru Metro 100 XTU, de meest veelzijdige sfeermaker

De Dru Metro 100 XTU is een roomdivider met een ruitbreedte van maar liefst 100 centimeter. Bijzonder zijn de hoge ruiten waardoor u altijd gegarandeerd zicht heeft op het fascinerende vlammenspel. Doordat u vanaf 3 kanten zicht heeft op het vuur stijgt de kwaliteit van uw haardbeleving drastisch. De vlammen krijgen meer hoogte, diepgang en volume door het bijzondere perspectief dat deze tunnelhaard te bieden heeft. Het woord houtset klinkt altijd wat vreemd wanneer we het over een echte gashaard hebben, maar toch ligt dat bij gashaard Dru Metro 100 XTU wat anders. Nooit eerder was een houtset zo realistisch en levensecht tot in het kleinste detail als de houtset die u vindt in de Dru Metro 100XTU Zonder vuur is de houtset al bijzonder realistisch, maar het wordt pas fascinerend echt wanneer u uw Dru Metro 100 XTU aanzet! Op dat moment merkt u dat de houtset in de Dru Metro een fraai stukje verborgen techniek bevat. Door doordachte plaatsing van branders in de houtset weet Dru een welhaast onwerkelijk realistische houtvuur-illusie te scheppen dat zijn gelijke niet kent.

Gashaard Dru Metro 100 XTU. Diepte en breedte door het Dru Vario Burner Concept

Deze driezijdige tunnelhaard is zo ontworpen dat hij altijd garant staat voor een schitterend vuurbeeld, van waar u het ook aanschouwt. De speciale buisbranders zijn op ingenieuze wijze in de houtstammen verwerkt. Hierdoor ontstaat een realistisch vlammenspel waarbij het werkelijk lijkt alsof het hout in vuur en vlam staat. “Vario Burner” wordt dit systeem door DRU genoemd. Dit doordachte systeem laat de grens tussen een echt houtvuur en een gashaard vervagen. Door het zigzagpatroon in het branderbed krijgt de Dru Metro 100XTU zowel breedte als diepte. Door deze strategisch geplaatste branders geeft de Dru Metro 100 XTU ook bij minder gas toch een fraai en boeiend vuurbeeld.

Dru Metro 100 XTU, ruimte voor persoonlijke inbreng

Eenmaal gekozen voor roomdivider Metro 100XTU bent u nog niet klaar met kiezen! Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere variaties mogelijk in het branderbed. Wat dacht u bijvoorbeeld van chique witte stenen? Of misschien past het effect van een glasbodem beter bij het plaatje van uw droomhaard?. Ook qua achterwand heeft u keuzes. Houdt u het bij de klassieke matzwarte achterwand? Of geeft u uw hard nog meer diepte met een speciale Ceraglass achterwand? Met de roomdivider Dru Metro 100 XTU is het allemaal mogelijk.

Voor alle duidelijkheid zetten we nog even de feiten op een rijtje:

De Dru Metro 100 XTU wordt standaard geleverd met:

 • Gassoort:                Aardgas of Propaan
 • Brandertechniek:    Dru Vario Burner
 • Branderconcept:     Dru Eco Wave Concept
 • Decoratie:               Houtset bruin
 • Achterwand:           Zwart gladde achterwand
 • Kader:                    Hidden Door
 • Overige:                 Afstandsbediening Bedieningsluik

Optioneel verkrijgbaar bij de Dru Metro 100 XTU Eco Wave:

 • Ruit:                        Clear View Glass
 • Decoratie:               Witte kiezels of Glas antraciet
 • Besturing:               Domotica Home Automatisation App + communicatie module
 • Achterwand:           Ceraglass glanzende achterwand

Dru Metro 100XTU aanbieding

Bent u enthousiast geworden over deze fantastische gashaard van Dru? Graag vertellen we u wat meer over de voordelen van deze tophaard van Nederlands fabricaat. Kom vrijblijvend even langs in onze showroom of maak even een afspraak. Wij vertellen u graag meer over deze schitterende gashaard! Door grootschalige inkoop en korte lijnen zijn wij zeer concurrerend geprijsd. Vraag vrijblijvend onze ervaren adviseurs naar onze Dru Metro 100 XTU aanbieding!

Model Inbouw
Energielabel B Level
Vermogen 9 tot 10 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Zwart
Superkachels gaat niet voor goed, maar voor super! 8,9 op basis van 102 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen