Dru Metro 100XT/3

Omschrijving Dru Metro 100XT/3

Driezijdige inbouw gashaard

De Dru Metro 100 XT/3 Eco Wave is een driezijdige inbouw gashaard die ideaal past in een modern en strak interieur. De gashaard is namelijk voorzien van een breed vuurbeeld en een strakke afwerking. Doordat de Metro 100 XT/3 Eco Wave is voorzien van drie zijden glas, kunt u vanaf elke hoek genieten van het vlammenspel. De driezijdige gashaard van het merk Dru is uitgerust met vele gemakken en helemaal in te richten naar uw stijl. Zo kunt u met de afstandsbediening de gashaard in 15 verschillende standen zetten en daarnaast ook de Eco Wave stand activeren.

Eco Wave stand

De Eco Wave stand is een spaarstand. Door deze spaarstand kunt u maar liefst 30 % op uw energieverbruik besparen. Bij het activeren van Eco Wave stand wordt er een golf (wave) gemaakt in het vermogen. Door die golf is het vlammenspel, net als in echt vuur, een vlammenspel die omhoog en omlaag gaat. Omdat de gashaard niet op vol vermogen brandt, bespaart u dus op uw energieverbruik. Een erg duurzame oplossing waarbij de sfeer blijft!

Technische specificaties

De Dru Metro 100 XT/3 Eco Wave heeft een vermogen van  4 tot 9 kW. Door zijn brede vermogen is de gashaard geschikt voor vele woningen. De driezijdige gashaard is voorzien van energielabel B en heeft een rendement van 83%. De afmetingen voor het inbouwen zijn 114,5 cm breed, 79,2 cm hoog en 489,3 cm diep. De Dru Metro 100 XT/3 Eco Wave is zowel voor aardgas als propaan leverbaar.

De Dru Metro 100 XT/3 wordt standaard geleverd met:

  • Aardgas of Propaan
  • Houtblokken set, witte Carrara stenen of antraciet glas
  • Zwart gladde achterwand
  • Gepolijst glas
  • Afstandsbediening

Opties Dru Metro 100 XT/3

Propaan

Propaan is een brandstof die steeds vaker wordt gebruikt bij een gashaard. Dit omdat steeds meer woningen gasloos worden opgeleverd. Propaan is een duurzame brandstof die opgeslagen is in flessen en die opgeruimd dient te worden in een ventilerende ruimte. Hierdoor hoeft u geen gasnetwerk te hebben in uw woning. Een slimme en duurzame oplossing!

Wifi communicatie module

Een erg handige accessoire bij de Dru Metro 100 XT/3 is de wifi communicatie module. Hiermee kunt u met uw smartphone of tablet de gashaard bedienen. Zo kunt u vanaf de bank de gashaard helemaal naar uw wens instellen.

Ceraglass achterwand

Om een nog beter vuurbeeld te krijgen, kunt u ook kiezen voor een Ceraglass achterwand. Het Ceraglass zorgt voor een spiegelend effect en hierdoor is het vlambeeld nog levendiger. Daarnaast heeft Ceraglass een zeer moderne uitstraling.

Vragen over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op!

Model Inbouw
Energielabel B Level
Haard soort Gas
Vermogen 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht 3-zijdig
Materiaal Staal
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Antraciet, Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer