Dru Trio

Omschrijving Dru Trio

De Dru Trio is een mooi vormgegeven gashaard die vrij in de woonkamer of keuken geplaatst kan worden. Aan drie zijden bevinden zich ruiten, dit geeft een goed zicht op het vuurbeeld. De haard heeft een realistisch mooi hoog vlambeeld. Als brander decoratie heeft deze haard mooie houtstammen.

Heerlijke warmte van de Dru Trio.

Het vermogen van de Dru Trio gaskachel is 4,2 kW. Met dit vermogen is de haard prima instaat om de woonkamer of keuken te verwarmen. Naast de behaaglijke warmte zal deze blikvanger ook voor sfeer zorgen.

Gas of propaan.

De Dru Trio wordt standaard geleverd in de aardgasuitvoering. Als u niet beschikt over een gasaansluiting dan is de haard ook aan te vragen op propaan. Met een handmatige ontsteking kunt u de haard aansteken. Met de meegeleverde afstandsbediening is de haard verder te regelen.

 Gesloten verbrandingssysteem.

Deze gashaard beschikt over een gesloten verbrandingssysteem. Een gesloten verbrandingssysteem houdt in dat de haard zijn zuurstof van buiten haalt. Dit kan door een pijp waarin nog een andere pijp zit verwerkt. Door de ene pijp worden de vieze afvoergassen naar buiten geleid. Door de andere pijp haalt de haard zijn zuurstof die hij nodig heeft om goed te branden. Doordat de haard zijn zuurstof van buiten haalt is hij zeer geschikt in goed geïsoleerde woningen.

Bent u benieuwd hoe de Dru Trio gashaard brand? Bekijk dan hier een video. Wilt u meer informatie of wilt u weten hoeveel deze haard kost? Vraag dan nu een gratis offerte aan!

Model Vrijstaand
Energielabel B Level
Vermogen 4 tot 5 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Lamellen
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer