Dru Trio

Omschrijving Dru Trio

Driezijdige gashaard

Met deze driezijdige, vrijstaande gashaard brengt u een echte sfeer in uw woonkamer. De haard heeft een luxe uitstraling en past perfect in een modern of landelijk interieur. Met een druk op de knop slaat de haard al aan en met zijn hoge rendement wordt de DRU Trio nog interessanter! Wilt u deze krachtige schoonheid op korte termijn in uw woonkamer hebben branden? Neem dan contact op met een van onze verkopers. Zij helpen u graag verder.

Aardgas of Propaan?

Deze DRU Trio is een gashaard die u aan kunt sluiten op de gasleiding in de woning. Heeft u geen gasleiding in huis liggen? Dat is geen probleem! Deze gashaard is ook uit te voeren in een propaan versie.  Dit houdt in dat er vanuit de haard een leiding loopt naar een gasfles. Deze kunt u bijvoorbeeld buitenshuis in een klein schuurtje neerzetten. De gasflessen zijn wel tot 4 stuk aan elkaar te koppelen, dus hoeft u ook niet bang te zijn dat de flessen achter elkaar leeg zijn. Op deze manier creëren we gemak en comfort voor u!

Vermogen en rendement

Het vermogen van deze haard is verschillend per uitvoering. Als je de haard laat uitvoeren op Aardgas, dan heeft de haard een vermogen van 2 tot 4,5 kW (aardgas G20). Heeft u de haard uitgevoerd op aardgas G25.3? Dan is het vermogen van de haard 1,8 tot 4,2. Met propaan (G31) creëer je een vermogen van 1,5 tot 4 kW. Het rendement van deze DRU Trio zit op maar liefst 85,4%. Het energielabel van deze DRU op aardgas is een B. Voert u de haard uit op propaan? Dan is het energielabel een C.

Technische specificaties DRU Trio:

Deze DRU Trio heeft een rookgasafvoerdiameter van 100/150 en wordt aangesloten op een concentrisch kanaal. Dit houdt in dat zowel de rookgassen als de zuurstof via hetzelfde kanaal verlopen. De haard is vrijstaand en u heeft vanuit drie zijden zicht op het vuurbeeld. De afmetingen van deze Trio zijn: 100,6 cm hoog, 50,5 cm breed en 44,1 cm diep.

De DRU Trio wordt standaard geleverd met:

  • Externe luchttoevoer
  • Vaste deur
  • Thermostaatfunctie

De opties op deze DRU Trio zijn:

  • Aardgas of Propaan
  • Set verlengpoten 49cm per poot

Vragen over deze samenstelling? Neem dan contact met ons op. 

Model Vrijstaand
Energielabel B Level
Vermogen 4 tot 5 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Lamellen
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer