Dimplex Opti-V Single - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Dimplex Opti-V Single
  • Behang/sausklare ombouw
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 3.330 Complete deal vanaf: € 2.795

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een complete deal?

Welke kachel u ook kiest, u wilt er niet te veel voor betalen. En waarom zou u? Bij Superkachels koopt u de kwaliteitskachel of haard van uw dromen die naadloos past bij uw portemonnee. Namelijk een complete deal voor één totale scherpe prijs. Deze complete deal is samengesteld vanuit een standaard en meest voorkomende situatie (zie afbeelding tekening). Check onderstaand de voordelen:

- Wij geven u direct transparante en superscherpe prijzen op de site

- U voorkomt onverwachte hoge kosten doordat u alles aan ons kan uitbesteden

- Wij zijn uw aanspreekpunt van aankoop tot oplevering

- Voordelige deal door afspraken met leveranciers en installateurs

- Wij hebben een landelijk netwerk van installateurs waardoor wij voor een scherpe prijs kunnen plaatsen

 

De voorwaarden en een overzicht van de deal ontvangen? Vraag vrijblijvend een kostenoverzicht aan.

Omschrijving Dimplex Opti-V Single

Dimplex Opti Virtual Single

Meer dan een stopcontact hoeft de Dimplex Opti Virtual Single niet van u te vragen. Een beetje stroom is alles wat de Dimplex Opti Virtual Single nodig heeft te beginnen met zijn betoverende schouwspel! De Dimplex opti virtual Single laat zien waarom Dimplex op eenzame hoogte staat in de wereld van de elektrische sfeerhaarden. De weergaloze projectietechnieken die in deze bijzondere sfeerhaard verwerkt zijn zorgen voor een dynamisch en adembenemend schouwspel dat zijn gelijke niet kent. Verras uw familie en vrienden met dit wonder van moderne projectietechniek. De Opti V Single geeft een bijna onwerkelijk weergave die nauwelijks onderdoet voor echt vuur. Zie hoe de vlammen tussen de houtblokken sijpelen. Ervaar hoe realistisch de wegspringende vonken zijn. Hoor het geknisper van echt branden hout en merk hoe de houtblokken een natuurlijke gloed krijgen. Dimplex legt de lat hoog voor elektrische sfeerhaarden. Bent u klaar voor verwondering?

Dimplex Opti Virtual Single of toch Faber Opti virtual Single?

Of u nu de Dimplex opti virtual single bedoeld of de Faber opti virtual single, we hebben het hier over dezelfde haard. Vanwaar dan deze vreemde naamsverwarring? De grondbeginselen van de opti virtual techniek zijn gelegd door het Nederlandse merk Faber, al jaren een vaste waarde in de haardenindustrie. Als innovatief bedrijf heeft Faber al vele patenten op zijn naam mogen schrijven, de Opti Virtual techniek is er daar 1 van. De Faber opti virtual single behoorde tot de eerste haarden waarin de geruchtmakende opti virtual techniek werd verwerkt. Faber wist de internationale aandacht op zich te vestigen met dit verbluffende concept, zoveel zelfs dat er belangstelling kwam van Dimplex de grootste speler op de sfeerhaardenmarkt. Toen het grote Dimplex Faber overnam veranderde de naam van deze haard dan ook van Faber opti virtual single naar Dimplex opti virtual single

Dimplex opti virtual single, Vuurillusie in de meest brede zin van het woord

Dimplex geeft al geruime tijd de toon aan in de wereld van het elektrisch vuur. De succesvolle Opti- Opti Virtual techniek heeft Dimplex definitief op de kaart gezet. Maar hoe werkt deze revolutionaire techniek nu? Dimplex Opti Virtual single is een techniek die is gebaseerd op Pepper’s Ghost, een projectietechniek die veel gebruikt werd op het toneel en in de schouwburg. Met deze techniek wordt een beeld gecreëerd door een afbeelding onder een bepaalde hoek op een plaat of doek te projecteren. Deze verbluffende projectie zorgt voor een levendig fluctuerend beeld dat erg natuurlijk oogt. Het geeft een erg ruimtelijk beeld dat snel kan wisselen. Hierdoor volgt een Opti Virtual haard de natuurlijke schakeringen die u normaal alleen bij een echt vuur verwacht. Het vuurbeeld dat door deze projectietechniek ontstaat is levensecht en doet niet onder voor een klassiek vuur. Maar de schoonheid van de Dimplex Opti Virtual single zit hem niet alleen in de projectietechniek!

Waarom de Dimplex Opti Virtual Single kopen

Elektrische haarden zijn bezig aan een onstuitbare opmars. Niet alleen bij consumenten thuis zien we deze groei bijzondere vormen aannemen, maar steeds meer horecagelegenheden en winkels leren de kracht van deze opvallende eyecatcher kennen. Niet zo vreemd ook wanneer we kijken naar de voordelen die elektrisch vuur bieden kan De Dimplex Opti V Single vraagt bijvoorbeeld nauwelijks onderhoud, er is geen verbranding en daardoor geen roet en geen ongewenste warmteontwikkeling. Dit maakt de Dimplex Opti V Single betrouwbaar en veilig en daardoor bijzonder geschikt voor publieke presentaties waarbij niet altijd direct toezicht kan worden gehouden. De Dimplex Opti Virtual Single wordt daarom veel gebruikt voor presentaties in horeca, in restaurants, in museums of in kantoor- of winkelpanden. Omdat de Opti V Single geen onderhoud vraagt en niet meer nodig heeft dan een stopcontact is het de ideale sfeerhaard voor tal van dergelijke situaties.

Dimplex Opti V Single; De kracht van projectie

Vroeger waren elektrische haarden overduidelijk niet echt en kwamen ze niet in de buurt van een echt houtvuur. Vaak waren het kunstmatige vlammen die een halfslachtige poging deden om te lijken op de vlammen zoals we die van een echt houtvuur kennen. Maar wat is er sindsdien een hoop veranderd! De projectietechnieken in de Opti V Single zijn gebruikt van een dermate hoog niveau dat de meesten van ons de handen niet in dit kunstmatige vuur zouden durven steken. De vlammen lijken zo ontzettend echt en het gloeibed zo realistisch dat de meesten van ons automatisch warmte verwachten. Toch is dit bij de Opti V Single niet het geval. Er is geen verwarmingselement aanwezig waardoor de temperatuur van deze sfeerhaard altijd binnen heel acceptabele normen blijft. Groot voordeel hiervan is het lage stroomverbruik, de energiekosten blijven voor dit model dan ook binnen alle perken. U krijgt dus de gehele haardervaring zonder alle voorwaarden, een levensecht haardvuur dat direct begint te leven en karakter krijgt vanaf het moment dat u de knop van de afstandsbediening beroerd!

Dimplex Opti V single, Zo echt als imitatie kan zijn

Dimplex Opti Virtual projecteert geen vast vlampatroon in uw haard, het volgt de natuurlijk tred van echt vuur, inclusief wegspringende vonken en plotselinge oplaaimomenten. Optioneel kunt u er daarnaast nog voor kiezen om de geluidsmodule in de Dimplex opti V single te gebruiken. Deze geluidsmodule maakt de haardbeleving nog intenser met het realistische geluid dat u normaal bij een echt houtvuur verwacht. Met Dimplex Opti virtual single kiest u voor een elektrische sfeerhaard met het best gelijkende vuurbeeld van dit moment. U ziet de levensechte vlammen het houtblok verteren in ongekende ultra HD kwaliteit! Omdat er gebruik wordt gemaakt van echte opnames van vlammen is het verschil tussen echt en nep nog nooit zo onduidelijk geweest als nu!

Dimplex Opti V single

Een Opti Virtual haard is bijna onderhoudsvrij en vraagt geen waterreservoir. Het is een veilige en betrouwbare vuursimulatie die heel geschikt is voor ruimtes waarin geen of weinig toezicht mogelijk is. Vanwege de geringe warmteontwikkeling lenen Dimplex opti virtual haarden zich prima in combinatie met een haardmeubel of gepresenteerd in een muur of wand. De Dimplex opti virtual techniek is verkrijgbaar in modellen die geschikt zijn als inbouwhaard, zoals de Opti Virtual Single, maar ook in enkele vrijstaande modellen. Graag laten wij u zien waarom de Opti V techniek zo goed is ontvangen wereldwijd! Wanneer u een Dimplex Opti Virtual single aanschaft bent u verzekerd van een product van A-kwaliteit waarmee u nog vele jaren plezier zult beleven. Dimplex geeft standaard 2 jaar garantie op zijn toestellen. Mocht er onverhoopt toch iets zijn met uw Dimplex haard dan wordt dit snel opgelost. Dimplex heeft een eigen servicedienst die bij u langskomt op het moment dat u niet tevreden bent over de werking van uw Dimplex Opti Virtual Single

Denkt u eraan om een Dimplex Opti V single aan te schaffen?

Bent u benieuwd geworden naar dit fraaie stukje sfeerhaardtechniek van eigen bodem? Neem dan gerust even contact met ons op voor een nadere kennismaking. In onze showroom kunt u geheel vrijblijvend het Dimplex Opti Virtual effect met eigen ogen bekijken. Onze adviseurs vertellen u graag meer over deze bijzondere techniek waar we ongetwijfeld nog veel van gaan horen. Mogen we u wat meer vertellen over deze verbluffende projectietechniek? De koffie staat voor u klaar!

Haard soort Elektrisch
Model Inbouw
Vuurzicht Front
Brandstof Elektriciteit
Max. verbruik 35 Watt
Systeem Opti-Virtual
Merk Dimplex
Branderdecoratie Houtset
Lichtmodule LED
Afstandsbediening Ja
Breedte cm 76.2 cm
Hoogte cm 44.5 cm
Diepte cm 33.5 cm
Kleur Zwart
Garantie 24 maanden
Superkachels gaat niet voor goed, maar voor super! 8,9 op basis van 102 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen