Elektrische haard

Altijd al gedroomd van een haard of kachel, maar heeft jouw huis of appartement geen schoorsteen of kanaal? Ga dan voor een elektrische kachel die een huiselijke en sfeervolle warmte biedt. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. De moderne elektrische kachel geeft een realistisch vlammenspel en sommige elektrische kachels geven zelfs warmte!

Elektrische haarden

Brandtechnieken elektrische haard

De elektrische kachel heeft verschillende manieren om te branden. Zo heb je de elektrische kachel die door middel van lampen en spiegels een realistisch vuurbeeld geeft. Bij sommige elektrische kachels wordt waterdamp gebruikt, waardoor de vuurbeleving optimaal is. De speciale houtblokken en de warme gloed die de elektrische kachel geeft lijken net echt!

Assortiment elektrische haard

De elektrische kachel is er in heel veel soorten en maten. Voor elke smaak en elke stijl is er dan ook wel een elektrische kachel te vinden. Bij Superkachels vind je de elektrische inbouwhaard, die in de muur of scheidingswand geplaatst wordt. Dit geeft een strak en moderne look aan de elektrische kachel. Als je meer van de klassieke stijl houdt, dan plaats je er een schouw naar keuze voor! Ook kun je gaan voor de vrijhangende elektrische haard. Voldoende keus voor jouw woonsituatie!

Merken elektrische haard

Superkachels is erkend dealer van het merk Faber. Dit hoogstaande merk is al jarenlang de nummer 1 op het gebied van elektrische haarden. Kom naar de showroom van Superkachels in Apeldoorn en laat je adviseren over de elektrische kachel. Voor vragen mag je altijd bellen naar: 055-8200222 of mailen naar info@superkachels.nl.

Informatie aanvragen