Element4 Modore 70 MKII

Omschrijving Element4 Modore 70 MKII

De Element4 Modore 70 MKII is een fantastische gashaard die strak vormgegeven is. De haard is smal en ondiep, maar heeft een uitstekende hoogte. Dit model is strak in te bouwen in jouw interieur. Dankzij de houtblokken en fantastische vlammen brengt de haard een geweldig sfeertje in jouw woning. De Element4 Modore 70 MKII wordt geleverd met een dubbele brander, een afstandsbediening en een strakke afwerking van het glas. De haard is eenvoudig te gebruiken met één druk op de knop.

Gashaard met vermogen

Element4 levert haarden met veel vermogen om de beste ervaring te geven. Dit is ook van toepassing voor de Modore 70 MKII. De gashaard heeft een vermogen van 7,6kW. Het grote voordeel van de 7,6kW is dat jouw woonruimte snel de juiste temperatuur krijgt.

De Element4 Modore 70 MKII lijkt veel op de modellen Trisore 70 en Element4 Bidore 70 MKII. Alleen de Trisore 70 is een 2-zijdige haard en de Element4 Bidore 70 MKII een 3-zijdige gashaard.

Inbouwdiepte van Element4

De Element4 Modore 70 MKII heeft een kleine inbouwdiepte. Hierdoor kun je de haard inbouwen in elke gewenste situatie. Het merk Element4 staat bekend om de kleine inbouwdiepte van de haarden.

Superkachels staat graag voor jou klaar om een passend advies te geven. Daarnaast ben jij van harte welkom om de showroom in Apeldoorn te bezoeken.

Model Inbouw
Energielabel B Level
Vermogen 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Systeem Gesloten
Merk Element4
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer