Element4 Trisore 100

Omschrijving Element4 Trisore 100

De Element4 Trisore 95 MKII is een frameloze gashaard met drie zijden. Met een vermogen van maar liefst 8,2kW verwarmt deze haard met gemak een grote ruimte. Je hebt genoeg mogelijkheden om de Element4 Trisore 95 MKII naar eigen smaak aan te passen. Kies bijvoorbeeld uit twee soorten brandstoffen, namelijk aardgas of propaan. Daarnaast is de gashaard overal in jouw woonkamer te installeren. Met een rookgasafvoer tot maximaal 8 meter (horizontaal) is er absoluut een mooie plek te vinden.

Decoraties

De haard kan netjes in een specifieke wand gemonteerd worden met MDF of een plateau van natuursteen. De plateaus zijn verkrijgbaar met lades of klepkasten. Hierdoor kun je verschillende woonaccessoires combineren met de prachtige gashaard. Deze haard komt helemaal tot zijn recht als het in een lange muur wordt geplaatst. Je hebt een goed overzicht van de geweldige, lange vlammen. Neem een stalen wand of een wand met zwart keramisch glas. Kies daarna een passend interieur voor de Element4 Trisore 95 MKII. Je kunt de haard uitrusten met een houten stammen set of witte Carrara kiezels.

Drie andere modellen

Superkachels levert ook andere modellen van de verbluffende Trisore serie. Voor een kleiner model ga je voor de Element4 Trisore 70 MKII. Wil je toch een slag groter? Kijk dan naar de Element4 Trisore 140 MKII en de Element4 Trisore 100H. Je kunt altijd de gehele Element4 serie bekijken op de website van Superkachels.

Model Inbouw
Energielabel B Level
Vermogen 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Systeem Gesloten
Merk Element4
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer