Faber Triple XL Premium

Omschrijving Faber Triple XL Premium

Bij deze brede driezijdige gashaard heb je van alle kanten een prachtig zicht op het vlammenspel. De Triple XL is daarom ook een echte ‘blikvanger’ voor elke woonkamer. Deze Faber gashaard is ook leverbaar in twee kleinere versies, de Faber Triple M-versie en de Faber Triple L-versie.

Uitstraling Faber Triple XL Premium

De Faber Triple XL Premium heeft een nette, strakke uitstraling. Deze hoekhaard wordt standaard geleverd met een zwarte stalen achterwand maar de Triple XL Premium is ook leverbaar met een zwarte glazen achterwand waardoor het vlammenspel weerspiegeld in de achterwand en hierdoor er een voller vlammenspel ontstaat in de hoekhaard. Ook heb je van alle kanten een prachtig zicht en maakt het de ruimte erg sfeervol.

Interieur Faber Triple XL Premium

De Triple XL Premium van Faber is leverbaar met levensechte houtstammen, moderne witte kiezels of grijze splitstenen. Ook heeft de Faber Triple XL een goede verbrandingstechniek die zeer goed regelbaar is.

Vermogen Faber Triple M Premium

De Faber Triple M Premium heeft maar liefst een vermogen van 8,4 kW en is daarom ook zeer geschikt om een grotere ruimte te verwarmen. De Faber Triple M is standaard voorzien van een stepburner. Dat houdt in dat wanneer je minder warmte en wel een hoog vuurbeeld wenst, je de twee buitenste delen van de brander uit kan schakelen. Dat kan via de standaard meegeleverde afstandsbediening. Daarmee kan je vanuit je stoel eenvoudig het vlammenspel bedienen.

Vraag een gratis offerte aan

Belangstelling in de Faber Triple XL Premium? Vraag vandaag nog een offerte aan, of neem contact met ons op via info@superkachels.nl

Model Inbouw
Energielabel B Level
Vermogen 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Systeem Gesloten
Merk Faber
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels, Split
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer