Tweezijdige gashaarden

Een tweezijdige gashaard is de ideale haard om in een hoek te plaatsen. Wanneer u de gashaard in de hoek plaatst, kunt u namelijk vanuit elk punt van de ruimte het vlammenspel aanschouwen. Een hoek gashaard maakt u af met een ombouw in combinatie met een maatwerkmeubel. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw huis? Wij denken graag met u mee!

Tweezijdige gashaarden

Tweezijdige gashaard kopen
Bent u opzoek naar een prachtige tweezijdige gashaard? Superkachels denkt graag met u mee! Wij hebben een groot assortiment in tweezijdige gashaarden en kunnen daarnaast ook een maatwerkmeubel naar uw wens verzorgen. Superkachels is gespecialiseerd op gebied van maatwerkmeubels en dat is toch wat een tweezijdige gashaard afmaakt. De gashaarden in ons assortiment beschikken over allemaal verschillende systemen en branders. Onze adviseurs helpen uw graag om hier wegwijs in te worden. 

Perfecte hoek gashaard
Wanneer u de tweezijdige gashaard in een hoek plaatst, zal die het meest tot zijn recht komen in een ruimte. Dan kunt u vanaf de bank, maar ook vanaf de stoel het vlammenspel aanschouwen. De hoek kunt u ook het beste benutten door gebruik te maken van een ombouw. Bij een ombouw moet uw denken aan een kolom van dak tot vloer, waar de gashaard is ingebouwd. Daarnaast kunt u dit ook combineren met een houtvak of de mogelijkheid voor het inbouwen van een televisie. De adviseurs van Superkachels kunnen een 3D-tekening maken naar uw wens en uw woning. Dus bent u bent van harte welkom in onze showroom, dan bespreken we onder genot van een bak koffie de mogelijkheden in uw woning.

KW en rendement hoek gashaard
Bij de aankoop van een tweezijdige gashaard dient u meerdere dingen te letten. Het aantal kW van de gashaard moet namelijk geschikt zijn voor de ruimte. Dit om te weinig of te veel warmte te voorkomen. Laat u daarom goed adviseren door onze adviseurs, dan kunt bij aanschaf genieten van een behaaglijke warmte en een vol vlammenspel. Het aantal kW van een gashaard hangt af van de mate van isolatie en de afmetingen van de ruimte. Naast het aantal kW is het rendement van de tweezijdige gashaard belangrijk. Met een gashaard die is voorzien van een hoog rendement bespaart u namelijk op uw gasverbruik en draagt u ook nog eens bij aan het milieu.

Merken tweezijdige gashaard
Superkachels heeft meerdere merken tweezijdige gashaarden: Bellfires, Faber, Dru, Element4 en nog meer. Al deze merken zorgen voor een breed assortiment en verschillende prijsklassen. Door dit brede assortiment zit uw droomkachel er zeker tussen! Benieuwd naar ons assortiment? In de showroom in Apeldoorn hebben wij meerdere tweezijdige gashaarden opgesteld staan. Van harte welkom!

Informatie aanvragen