Driezijdige gashaarden

Wij zijn dealer van verschillende bekende merken zoals Faber, Bellfires, Dru en M-Design. Met zoveel mogelijkheden moet er wel een driezijdige gashaard zijn die perfect past in uw droomhuis. Kiest u voor een inbouw- of inzetgashaard? Wellicht is dan een op maat gemaakt meubel iets voor u! Dit meubel zorgt ervoor dat dé eyecatcher een eenheid wordt met uw woonruimte. Wilt u de driezijdige gashaard en het maatwerkmeubel vakkundig laten plaatsen? Onze vakmannen installeren door heel Nederland uw droomhaard!

Driezijdige gashaarden

Waarom een gashaard?

Het gemak van een gashaard is enorm! Met een druk op de knop creëert u sfeer en warmte in uw woonruimte. En naast de sfeer en het gemak wat een gashaard met zich meebrengt, is een gashaard ook heel voordelig in onderhoud. Het assortiment van Superkachels is zo breed dat er altijd wel een driezijdige gashaard is die past in uw interieur.

Waarom een driezijdige gashaard?

Een driezijdige gashaard is te verkrijgen in alle soorten en maten. Doordat de gashaard aan drie zijden glas heeft, creëert u een open sfeer in de woonruimte waar de haard komt te staan. Naast de sfeer ligt het vermogen van een driezijdige gashaard vaak iets hoger. Dit komt doordat de warmte op drie plekken de haard kan verlaten. Wilt u een driezijdige haard die verder de woonkamer in komt? Wellicht is dan een gashaard Roomdivider iets voor u!

Concentrisch systeem

De meeste gashaarden worden uitgevoerd met een concentrisch kanaal. Dit houdt in dat er vanaf de haard een pijp loopt die de woning via de gevel of het dak verlaat. Vanaf de buitenzijde lijkt dit een pijp te zijn, maar eigenlijk zijn het er twee, die in elkaar geschoven zijn. Via de binnenste buis gaan alle rookgassen naar buiten. Via de buitenste buis zuigt de driezijdige gashaard zuurstof aan, zodat de haard perfect kan branden.

Situatieopname, installatie en service

De drie bovenstaande termen staan hoog aangeschreven bij Superkachels. Op het moment dat u de handtekening heeft gezet, gaan er intern een aantal mensen voor u aan de slag. Wordt de driezijdige gashaard geleverd met installatie en rookgasafvoer materiaal? Dan komt in bijna alle gevallen de monteur van te voren bij u langs om de situatie op te nemen. Deze vakman gaat de situatie beoordelen en kijken of er genoeg materiaal in de getekende offerte staat. Staat er te veel materiaal in, of juist te weinig, dan maakt uw verkoper een tweede aangepaste offerte voor u. In dit stadium heeft u altijd nog de mogelijkheid om af te zien van de offerte! Als u op de tweede offerte een schriftelijk akkoord geeft, wordt er een installatiedatum afgesproken. Op deze datum komt onze vakman de driezijdige gashaard en eventueel een meubel bij u installeren. Mochten er tijdens of na de installatie zich problemen voordoen omtrent de gashaard, dan zit er 5 dagen in de week een serviceteam klaar. Zij proberen alle issues zo goed mogelijk op te lossen.

Informatie aanvragen