Gashaard

Wil je met één druk op de knop gezelligheid in huis? Ga dan voor één van de gashaarden van Superkachels. De gashaarden zijn niet meer te onderscheiden van de houtkachels, maar de gashaarden zijn daar-bij wel zo gebruiksvriendelijk. De gashaarden passen in elk interieur en bij elke stijl. Ideaal voor bij jou thuis dus!

Gashaarden

Gashaard kopen

De gashaarden hebben veel voordelen, zo bespaar je veel tijd doordat je nooit hout hoeft te verzamelen. In de meeste gevallen hebben de gashaarden een afstandsbediening. Daarmee gaan de gashaarden met één druk op de knop aan. In het bezit van een smartphone of een tablet? De nieuwste gashaarden kun-nen namelijk gemakkelijk aangezet worden met een speciaal ontwikkelde app. Met de gashaarden kies je dus altijd voor een combinatie tussen sfeer en gemak. Nog een voordeel is dat de gashaarden lang meegaan en niet veel onderhoud nodig hebben. De gashaarden hebben een rendement van ongeveer 80% en hoe hoger het rendement hoe meer warmte uit de brandstof wordt gehaald en hoe langer je met de brandstof doet. De gashaarden geven al snel een vermogen af van ongeveer 6 kW, daar komt dus nog behoorlijk wat warmte van af! Lees hier meer over de gashaarden.

Veiligheid gashaarden

Om voor een optimale veiligheid te zorgen, laat je de gashaarden installeren door één van de vakmannen van Superkachels. Superkachels werkt samen met vakbekwame installateurs en zij installeren de gas-haarden vakkundig en veilig. Om nog je nog meer veiligheid te bieden wordt aan de gashaarden een overdrukluik toegevoegd. Dit zijn luikjes die open gaan als de druk in de gashaarden te hoog wordt. Daar-naast zijn er duidelijke richtlijnen zoals bijvoorbeeld de inrichting van de gashaarden. Alle gashaarden van Superkachels hebben een CE-keurmerk, wat betekent dat de gashaarden streng gekeurd zijn door er-kende instanties.

De gashaarden in allerlei varianten

De gaskachel is verkrijgbaar in allerlei varianten. Ga bijvoorbeeld voor de vrijstaande gashaarden of de hangende gashaarden, die in de meeste gevallen compact zijn en weinig ruimte nodig hebben. Ook zijn er de inbouw gashaarden en de inzet gashaarden die strak ingebouwd worden in een muur of schei-dingswand. Bij Superkachels zijn ook nog de gevel gashaarden en de afvoerloze gashaaden verkrijgbaar. De gashaarden kun je helemaal naar wens maken met een schouw of plateau, maar denk ook aan hout-stammen toe die er heel realistisch uitzien of ga voor kiezels.

Merken gashaarden

Superkachels is leverancier van o.a. de merken: Barbas, Bellfires, DRU, Faber, Global Fires, Element4, Have, Helex, Nestor Martin, Pelgrim, Thermocet, Wanders, Janus, Jacobus, Dovre, Bocal, Kal-fire en Godin. Kom naar de showroom van Superkachels in Apeldoorn? en laat je adviseren over de gaskachel. Voor vragen mag je altijd bellen naar:055-7820410? of mailen naar info@superkachels.nl.

Informatie aanvragen