Bellfires Room Divider Medium 3

Omschrijving Bellfires Room Divider Medium 3

De Bellfires Room Divider Medium 3 is een prachtige, driezijdige gashaard die jou in staat stelt om jouw woonkamer sfeervol op te splitsen. Je kunt hierbij denken aan een splitsing tussen de woonkamer en eetkamer. Standaard wordt deze haard geleverd met een dubbele brander. Hierdoor ontstaat er een fraai vuurbeeld in de kamer. Vanwege de moderne uitstraling is deze haard een must voor jouw interieur. Je hebt de keus om een vlakke stalen wand of zwart keramische spiegelwand voor de achterwand en/of zijwand te kiezen. Geniet van het geweldige vlammenspel! Dankzij het doorkijkglas kun je het vuur van drie kanten bekijken.

Serie Room Dividers

De Bellfires Room Divider Medium 3 is een geweldige keus van het merk Bellfires. Deze gebruikersvriendelijke en wondermooie haard is een lust voor het oog. Daarnaast kun je kiezen uit twee andere versies, namelijk de Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3. Tussen de Bellfires Room Divider Medium 3 en de Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3 zit een duidelijk verschil. De Bellfires Divider Medium 3 heeft een ruit die aan de linkerkant en rechterkant even groot is. Bij de Bellfires Divider Medium Left/Right 3 zit er een brede ruit en een korte. Tevens is er een slag groter van de Bellfires Room Divider Medium 3 beschikbaar, de Bellfires Room Divider Large 3.

Wil je op een originele en sfeervolle manier jouw woonkamer en eetkamer verdelen? Dan is de Bellfires Room Divider Medium 3 een uitstekende keus. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze adviseurs of neem een bezoekje aan onze showroom in Apeldoorn.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Vermogen 5 tot 6 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm, 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Bellfires
Vuurzicht Doorkijk, Roomdivider, 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer