Bellfires Unica-2

De Bellfires Unica serie is een bijzondere selectie gashaarden. De haarden hebben allemaal een tijdloos design. Zo passen de haarden in vrijwel elk wooninterieur. Je hebt de keuze tussen verschillende branddecoraties. Op die manier maak je de haard geheel naar jouw smaak.

Bijzonder sfeervol

Met de Bellfires Unica serie is er een bijzondere reeks haarden op de markt gebracht. De gashaarden beschikken namelijk allemaal over een tijdloos design. Dit zorgt ervoor dat de modellen passen in vrijwel elk wooninterieur. Van modern tot authentiek en van rijtjeswoning tot boerderij. Elk wooninterieur is tevens gemakkelijk te verwarmen. Het vermogen van de serie is namelijk met gemiddeld 7 kW uitstekend. De warmte die van de gashaarden vrijkomt zorgt voor een goede sfeer in de woonkamer. De haarden zijn daarom niet alleen mooi maar ook erg sfeervol.

Keuze

Je hebt zelf keuze bij deze prachtige serie. Kies tussen verschillende branddecoraties om de haard geheel naar jouw smaak te maken. Een houtset als branddecoratie zorgt ervoor dat een gashaard niet meer te onderscheiden is van een authentieke houtkachel. Kies voor witte of grijze kiezels als je een nog modernere uitstraling wilt. De haarden geven ook luxe, met één simpele druk op de afstandsbediening bedien je de haard. Je hoeft dus niet naar de haard toe te lopen om een nieuw blok hout te plaatsen. Ga rustig zitten op de bank en ontspan met een van deze prachtige modellen van de Bellfires Unica serie.

Informatie aanvragen