Dru Maestro 75 XTU

Omschrijving Dru Maestro 75 XTU

Driezijdige inbouw gashaard

De Dru Maestro 75 XTU Eco Wave is een prachtige driezijdige inbouw gashaard met een spectaculair vlammenspel. De branders van de gashaard zijn verwerkt in de houtblokken en zorgen voor een ‘net echt’ vuurbeeld. Deze eyecatcher kan op verschillende manieren toegepast worden in je interieur. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat de haard twee ruimtes in je huis verdeelt maar je kunt de Dru Maestro 75 XTU Eco Wave ook prima plaatsen op een hoek. Met de Dru Maestro 75 XTU Eco Wave kun je alle kanten op!

Eco Wave techniek

Dankzij de Eco Wave techniek van Dru kunt u blijven genieten van de sfeer en toch minderen op uw energieverbruik. Wanneer je de gashaard op Eco Wave zet, wordt er een golf (wave) gemaakt door het vermogen te verlagen en te verhogen. Zo heeft u een zeer realistisch vuurbeeld aangezien bij houtvuur de vlam ook wisselt en kunt u maar liefst 30% besparen op uw energieverbruik doordat de gashaard niet op vol vermogen staat.   

Technische specificaties

De Dru Maestro 75 XTU Eco Wave heeft een vermogen van 1 tot 9 kw en is geschikt voor alle soorten woningen door zijn brede vermogen. De gashaard heeft een rendement van 93 %. Door het hoge rendement gaat er weinig warmte verloren. De driezijdige inbouw gashaard heeft energielabel A en is ook leverbaar voor propaan. De afmetingen van de Dru Maestro 75 XTU Eco Wave voor inbouwen zijn 93,5 cm hoog, 54 cm breed en 116 cm diep. 

De Dru Maestro 75 XTU Eco Wave wordt standaard geleverd met:

  • Aardgas of Propaan
  • Zwart gladde achterwand
  • Gepolijst glas
  • Afstandsbediening 

Opties Dru Maestro 75 XTU Eco Wave:

Propaan

Naast aardgashaard kunt u ook kiezen voor een gashaard met de uitvoering propaan. Propaan is nog nieuw in de markt van de haarden, maar gaat een belangrijke rol spelen omdat steeds meer woningen zonder een gasaansluitingen worden opgeleverd. Daarnaast is propaan ook nog een erg duurzame brandstof voor een haard.

Wifi communicatie module

U kunt door de Eco Wave techniek van Dru, de Dru Maestro 75 XTU Eco Wave bedienen via een smartphone of tablet. Een erg handige accessoire die voor nog meer gemak zorgt. U kunt via de app de vlamhoogte helemaal naar wens instellen en zien hoeveel kW de haard verbruikt.

Ceraglass achterwand

U kunt naast de zwart gladde achterwand ook kiezen voor een Ceraglass achterwand. Ceraglass zorgt voor een nog mooier vuurbeeld! De spiegelende plaat zorgt namelijk voor een extra diepte werking en de vlammen zijn nog beter zichtbaar. Daarnaast zorgt Ceraglass ook nog eens voor een erg moderne afwerking.

Clear View glas

Naast het gepolijste glas kunt u ook kiezen voor Clear View glas. Clear View glas is voorzien van een speciale coating en is daardoor vrijwel onzichtbaar. U creëert hiermee een levensecht open haard effect en is daarom een erg goede optie voor uw gashaard!

Vragen over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op!

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Vermogen 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht Roomdivider, 3-zijdig
Materiaal Staal
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer