Dru Passo Eco Wave

Omschrijving Dru Passo Eco Wave

Een moderne gashaard

De Dru Passo Eco Wave is een prachtige vrijstaande gashaard met een moderne uitstraling. Dit komt door zijn ronde vorm in combinatie met de strakke lijnen. Een tijdloze haard die vrijwel en ieder interieur past. De haard heeft een zwart chamotte binnenwerk en is voorzien van een Maestro brander. Dit houdt in dat de branders in de houtblokken zijn verwerkt, waardoor het vuur veel weg heeft van dat van een echt houtvuurtje, maar met de voordelen van een gashaard. 

Specificaties

De Dru Passo Eco Wave is voorzien van een easy release. Dit betekent dat de deur gemakkelijk te openen is. De haard is voorzien van een Eco-Wave systeem. Dit kan zorgen voor een besparing op jouw energierekening van maar liefst 50%. Een Eco-wave systeem zorgt er namelijk voor dat het vermogen van de brander eenvoudig kan worden teruggebracht met behoud van een mooi vuurbeeld. Zo hoef je de haard dus niet uit te schakelen of laag te zetten om er voor te zorgen dat het niet te warm wordt in de ruimte. De haard is voorzien van een gesloten verbranding. Dit houdt in dat de zuurstof die nodig is bij de verbranding niet uit de ruimte wordt gehaald waar de haard staat opgesteld, maar de zuurstof wordt via het rookkanaal van buiten gehaald. Ook de afvalstoffen worden weer via het rookkanaal afgevoerd. Hierdoor is de Dru Passo zeer geschikt voor goed geïsoleerd woningen.

Mogelijkheden

Naast bovenstaande specificaties, kun je er voor kiezen om een wifi-module aan te schaffen. Deze maakt het mogelijk om de haard met jouw smartphone of tablet te besturen. Dit is tegen meerprijs. De Dru Passo Eco Wave is beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk Nero (zwart), Titan (grijs) en parelwit (wit). Zo is er altijd wel een Dru Passo die past in jouw interieur!

Model Inbouw
Haard soort Gas
Vermogen 6 tot 7 kW
Afvoerdiameter 100/150mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas
Branderdecoratie Houtset
Kleur Antraciet, Wit, Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Chamotte
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer