Element4 Sky M T - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
 • Element4 Sky M T
 • Behang/sausklare ombouw
 • Accessoires
 • Levering
 • Installatie
€ 8.420 Complete deal vanaf: € 7.250

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een complete deal?

Welke kachel u ook kiest, u wilt er niet te veel voor betalen. En waarom zou u? Bij Superkachels koopt u de kwaliteitskachel of haard van uw dromen die naadloos past bij uw portemonnee. Namelijk een complete deal voor één totale scherpe prijs. Deze complete deal is samengesteld vanuit een standaard en meest voorkomende situatie (zie afbeelding tekening). Check onderstaand de voordelen:

- Wij geven u direct transparante en superscherpe prijzen op de site

- U voorkomt onverwachte hoge kosten doordat u alles aan ons kan uitbesteden

- Wij zijn uw aanspreekpunt van aankoop tot oplevering

- Voordelige deal door afspraken met leveranciers en installateurs

- Wij hebben een landelijk netwerk van installateurs waardoor wij voor een scherpe prijs kunnen plaatsen

 

De voorwaarden en een overzicht van de deal ontvangen? Vraag vrijblijvend een kostenoverzicht aan.

Omschrijving Element4 Sky M T

Element4 Sky M T

Element4 Sky M T : Tunnel inbouw gashaard

Zoekt u naar een magnifieke gashaard met een strak uiterlijk en een spectaculair vuurbeeld? Een gashaard die een ruimtelijk uiterlijk heeft en veel mogelijkheden bevat? Dan is de Element4 Sky M T perfect gashaard voor u. Deze inbouw haard sluit aan bij uw wensen voor de perfecte droomhaard en biedt u een romantisch, realistisch en natuurgetrouw vuurbeeld. De Element4 Sky M T trekt gegarandeerd uw aandacht omdat de gashaard beschikt over een hoge ruit waarmee u uitstekend zicht heeft op het verbazingwekkende vuurbeeld. De gashaard kan tussen twee verschillende woonfunctie geplaatst wordt. Bijvoorbeeld tussen de woonkamer en de eetkamer. Element4 bestaat uit verschillende schitterende design haarden. Bij de Element4 Sky M T is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken daarom is de gashaard een werkelijk kwaliteitsproduct.

Element4 Sky M T : Het totaal plaatje

De Element4 Sky M T is een tunnel gashaard die geschikt is om ingebouwd te worden. De gashaard heeft een strakke en ruimtelijke uitstraling met een realistische houtset en een natuurlijk vlambeeld. De Element4 Sky M T is een fantastische aanwezigheid in elk interieur en dan is uw interieur pas echt compleet. De Element4 Sky M T komt echt tot zijn recht in een modern huis, maar past ook goed in een grote ruimte waarbij twee ruimtes van elkaar gescheiden worden door de gashaard. De Element4 Sky M T is de middelste in de succesvolle Sky serie. Onder de Element4 Sky M T staat de kleinere gashaard de Sky S T. Boven de Element4 Sky M T staat de Sky L T die vanzelfsprekend nog groter is als de Sky M T. De Element4 Sky M T is een toestel dat precies past in deze tijd waar u optimaal van kunt genieten. Omdat de Element4 Sky M T een tunnelhaard is heeft u ruimtelijk zich op het fascinerende vuurbeeld en heeft u ook de controle over wat aan de andere kant in de kamer gebeurd.

Element4 Sky M T : Genoeg mogelijkheden

De Element4 Sky M T beschikt over de Real flame burner. Deze brander zorgt er voor dat wij voorzien worden van een zicht op een werkelijk, adembenemend en realistische vuurbeeld. Het volle vuur en het echte as zorgen ervoor dat het beeld van de Element4 Sky M T compleet is. De natuurlijke houtstammen zorgen er voor dat er een schitterend houtvuur ontstaat. In plaats van een houtset kunt u ook kiezen voor witte carrara kiezels of grijze/witte marmersplit. Het pro Control set van Element4 maakt het mogelijk dat u de gashaard kunt bedienen met uw smartphone of tablet. In principe gaat het op de zelfde manier als de afstandsbediening mar dan op een moderne manier met meer mogelijkheden. De Element4 Sky M T beschikt over drie ECO standen, hiermee kunt u veel geld besparen op gasverbruik.

De Element4 Sky M T wordt standaard geleverd met:

 • Zwart staal
 • Aardgas of propaan
 • Antracieten achterwand
 • Houtset
 • Afstandsbediening 

Opties Element4 Sky M T :

 • Zwart glas
 • Puck
 • Bediening via app
 • Aansluiten op domotica
 • Powerfan
 • Ontspiegeld glas
 • Bedieningsluik
 • Convectie roosters
 • Muurschakelaar

Deze veelbelovende gashaard is uniek in ieder interieur, en staat aan de top van de Sky-serie maar wel met andere concurrerende gashaarden. De Element4 Sky M T is een super-de luxe gashaard met alles er op en er aan. Wij vertellen u graag meer over deze verbazingwekkende gashaard en helpen u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies! Zien wij u snel verschijnen?

 

Model Inbouw
Energielabel B Level
Haard soort Gas
Vermogen 11 kW en hoger
Rendement 89
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Element4
Vuurzicht Doorkijk
Materiaal Staal
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Hoogte cm 164,1
Breedte cm 99,2
Diepte cm 41,6
Superkachels gaat niet voor goed, maar voor super! 8,9 op basis van 102 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen