Faber Matrix 800/500 III

Omschrijving Faber Matrix 800/500 III

De Faber Matrix 800/500 III is een prachtige gashaard met een driezijdige kachelruit. Hierdoor heb je vanuit verschillende hoeken een fraai uitzicht op de realistische vlammen. Om het driezijdige vuurzicht op te wekken, maak je simpelweg gebruik van de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Zo kun je vanuit de luie stoel of bank een knusse sfeer en heerlijke temperatuur opwekken. Dit frameless toestel is standaard uitgerust met de Log Burner 2.0, waardoor een levensecht vuurbeeld ontstaat. Tegen een meerprijs is de haard uit te voeren met een driezijdig of vierzijdig kader, zodat de Faber Matrix 800/500 III de strakke afwerking krijgt.

Interieur van de Faber Matrix 800/500 III

Neem ook een weloverwogen besluit om het interieur naar eigen wens aan te passen. Kies bijvoorbeeld tussen een binnenwand van zwart glas of stalen vlakken. Daarnaast kiest u voor de innoverende en sfeervolle Symbio lichtmodule. Dankzij deze module wordt het kolenbed op een fraaie wijze verlicht met LED, waardoor het vlammenspel een gloei-effect krijgt. Als laatst voer je de Faber Matrix 800/500 III uit met ontspiegeld glas. Door dit speciale glas lijkt het alsof de gashaard geen kachelruit heeft. Het lijkt er net op alsof u een echte open haard in uw woonkamer heeft staan. Naast de Faber Matrix 800/500 III levert Superkachel ook de modellen de Faber Matrix 800/500 I en de Faber Matrix 800/500 II.

Voorraadmodel

We hebben deze Faber Matrix 800/500 III ook als voorraadmodel. Deze is uitgevoerd met stalen achterwand, 50mm kader, standaard glas, ITC besturing en kan branden op aardgas. Deze bieden we aan van 4408 euro voor 3235 euro.

Model Inbouw
Energielabel B Level
Haard soort Gas
Vermogen 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Faber
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Antraciet, Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer