Kal-Fire gashaarden

De gashaarden van Kal-fire zijn veelal inbouw gashaarden die je gemakkelijk inbouwt in een muur of scheidingswand. De Kal-fire gashaarden zijn van de hoogste kwaliteit doordat alle gashaarden CE gekeurd zijn en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Doordat overal is gekozen voor de beste materialen en beproefde techniek geniet je jarenlang van de unieke gashaarden van Kal-fire.

Er zijn geen producten die aan de zoekopdracht voldoen.

Kal-Fire gashaarden

Kal-fire is in 1981 begonnen als familiebedrijf en dat is Kal-fire nog steeds. Inmiddels is Kal-fire uitgegroeid tot een groot bedrijf met een uitgebreid assortiment met vele mogelijkheden. Ondanks de groei van Kal-fire is er nooit iets van het familie-karakter verloren gegaan. Bij Kal-fire weten ze enorme betrokkenheid te combineren met een eigentijdse kijk op design en techniek. Kal-fire bestaat uit een unieke combinatie van een hoogwaardig Nederlands product, continue innovatie en een duidelijke focus.

Assortiment Kal-fire

Kal-fire heeft in haar assortiment inbouw gashaarden in allerlei stijlen en varianten. Bij Superkachels vind je de inbouw gashaarden van Kal-fire in de collectie. Er zit altijd wel een gashaard bij die bij jouw smaak en interieur past!

Kal-fire bij Superkachels

Superkachels heeft de gashaarden van Kal-fire in haar collectie opgenomen. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Woon je in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze inspiratie showroom in Apeldoorn om de gashaarden van Kal-fire te bekijken!

Informatie aanvragen