Vrijstaande gashaard

Bent u opzoek naar een vrijstaande gashaard? Dan bent u bij Superkachels aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over een zeer groot aanbod vrijstaande gashaarden. Zo hebben wij verschillende merken, moderne haarden, landelijke haarden en een breed aanbod in vermogen. Dus de juiste vrijstaande gashaard zit ertussen, alleen de vraag is alleen nog welke haard. Met die zoektocht willen wij u graag helpen! Dan kijken we samen welke vrijstaande gashaard perfect in uw woning en interieur past.

Vrijstaande gashaard

Vrijstaande gashaard

Met een vrijstaande gashaard haalt u een echte eyecatcher in huis. Dit omdat een vrijstaande gashaard toch net iets meer tot zijn recht komt in een ruimte en dus voor extra veel sfeer zorgt. Maar een gaskachel zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor een fijne warmte. U kunt namelijk een gashaard uitkiezen naar het vermogen dat u nodig heeft in uw huis. Zo zorgt u ervoor dat u met het juiste vermogen de ruimte met een behaaglijke warmte verwarmt. Daarnaast zijn de meeste gaskachels voorzien van een fantastisch vuurbeeld. Zo geniet u van een sfeer en warmte en daar draait het toch echt om bij een haard!

Verschillende merken

Wij beschikken over meerdere merken vrijstaande gashaarden. Grote merken als Dru, Faber en Bellfires beschikken over zeer mooie modellen. Binnen de vrijstaande gashaarden kunt u ook nog een keuze maken uit welk vuurzicht. U kunt kiezen voor een front gashaard, 2-zijdige gashaard, 3-zijdige gashaard en een doorkijk gashaard.

Bellfires gashaard

Bellfires zorgt al sinds 1976 voor een ultieme vuurbeleving! Bellfires voorziet alle vrijstaande gashaarden van een zeer hoge kwaliteit door het maatwerk wat ze leveren. Het assortiment van Bellfires is zo wel modern als tijdloos en wordt gemaakt naar uw ruimte en wens. Dus er zit hoe dan ook een Bellfires haard bij die bij uw woning past!

Dru gashaard

Dru werd opgericht in 1754 en is doordat ze een van de oudste bedrijven van Nederland zijn een bekend merk in Nederland. De Dru vrijstaande haarden bestaand uit vier elementen die bij Dru hoog in het vaandel zitten: kwaliteit, vormgeving, bedieningsgemak en installatiegemak. Met deze vier element zorgt Dru voor een fantastisch assortiment. Naast de elementen blijft Dru ook bezig om het assortiment te optimaliseren met punten als milieuvriendelijkheid en innovatieve technologie zeker niet te vergeten.

Faber gashaard

Het innovatieve bedrijf Faber is ontstaan in 1844 en is een van de bedrijven die het eerst startte met een gesloten verbrandingssysteem. Wat wil zeggen dat Faber qua innovatie zeker niet stil zit. De vrijstaande gashaarden van Faber kunnen worden voorzien helemaal naar uw eigen stijl en smaak. U heeft bijvoorbeeld keuze uit 4 verschillende branders die allemaal op hun eigen manier voor een unieke vuurbeleving zorgen. Met technologie is Faber ook zeker actief, door het ontwikkelen van onder andere een wifiverbinding.

Informatie aanvragen