Helex I-frame 2.0 73 66 room divider

Omschrijving Helex I-frame 2.0 73 66 room divider

De Helex I-Frame 73 66 2.0 Roomdivider is een prachtige inbouwgashaard die op unieke wijze jouw huiskamer opsplitst. Je hebt dankzij de drie, grote ruiten een optimaal uitzicht op het fantastische vuurbeeld. De I-Frame van deze Helex wordt in een specifieke muur gebouwd. Door de strakke inbouw zal je de stalen delen of lijsten nauwelijks zien. Met de strakke vormen van de haard vormt de Helex een passend onderdeel van jouw interieur.

Accessoires

De Helex I-Frame 73 66 Roomdivider 2.0 wordt standaard met een afstandsbediening en convectieroosters aangeleverd. Je hebt voldoende vrijheid om de inrichting naar eigen wens aan te schaffen. Neem een doordachte beslissing om houtset (standaard), pebbles, cararra- of basaltsplit te nemen voor het vuurbed. Kies daarna een passende achterwand, namelijk een lamellen wandset of een zwart spiegelende glazen achterwand. De haard is naar uw eigen stijl in te richten. Bij de Helex I-Frame 73 66 Roomdivider 2.0 wordt standaard een dubbele brander geleverd. De brander kun je aanpassen met de innoverende I-mode. Dankzij deze mode is het mogelijk om het gasverbruik en het opwekken van de warmte te verlagen met 60%.

Kijk ook naar de modellen Helex I-Frame 73 66 Front 2.0 en Helex I-Frame 73 66 Tunnel 2.0 om meer mogelijkheden voor jouw huis te overwegen.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Vermogen 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Helex
Vuurzicht Roomdivider, 3-zijdig
Brandstof Aardgas
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Afstandsbediening Ja
Achterwand Lamellen
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer