Barbas Unilux-6 55

Omschrijving Barbas Unilux-6 55

Barbas Unilux-6 55

De Barbas Unilux-6 55 is een wat groter type van de Barbas Unilux-6 40 en de Barbas Unilux-6 52. De haard is net iets groter, heeft net wat meer vermogen en is een paar kilo zwaarder maar heeft een iets minder rendement. Doordat de haard een kleine inbouwdiepte heeft van maar slechts 35 cm, is de haard in bijna elke situatie te plaatsen.

Kaders

Nooit eerder kon je de Unilux zo naar je eigen smaak samenstellen. De vier nieuwe kaders zorgen voor je eigen stijl. De vier beschikbare kaders zijn: de kaderloze, de klassieke kader, de verdiepte kader en de inbouw kader. Bij de Kaderloze is de ombouw van de haard zo in te bouwen, dat er geen kader meer zichtbaar is. Zo kun je zelf het uiterlijk van de ombouw bepalen. Bij de klassieke kader kan je een nette plaatsing creëren in een bestaande situatie. De verdiepte kader is een nieuwe trend en zorgt ervoor dat de haard en de ombouw één geheel zijn. Als laatste is er ook nog de inbouw kader. Dit is een kader met een krachtig uiterlijk en bestaat uit 8mm dik staal.

Sfeer en warmte

De Barbas Unilux-6 55 is een unieke houtkachel die niet te missen is in jou interieur. Samen genieten rond het haardvuur en luisteren naar het knisperende geluid van het brandende hout, dat geeft een huiselijke sfeer. Ben je een enthousiast stoker en opzoek naar een houtkachel die je optimale sfeer en warmte bied? Dan is de Barbas Unilux-6 55 wat voor jou! 

Model Inbouw, Inzet
Energielabel A Level
Vermogen 6 tot 7 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Draaideur
Systeem Gesloten, Open
Merk Barbas
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
Hoogte cm 65 cm
Breedte cm 53 cm
Diepte cm 38,9 cm
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer