Draaibare houtkachel

Wilt u naast het mooie vuurzicht vanaf de bank ook tijdens het eten genieten van het vlammenspel? Dit kan perfect met een draaibare houtkachel! Tegenwoordig is daar steeds meer vraag naar en daarom hebben wij voor u een overzicht gemaakt met alle draaibare houtkachels in ons assortiment. De ene houtkachel is standaard draaibaar en bij de ander is het optioneel. Dit leest u in de omschrijving van de haard zelf. Vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Draaibare houtkachel

Draaibaar naar uw wens
Wilt u tijdens het eten genieten van het vlammenspel? Of liever vanaf de bank wanneer u geniet van een kop koffie? Steeds meer mensen hebben de wens om vanuit verschillende hoeken te kunnen genieten van het vlammenspel. En die wens snappen wij volkomen! Want hoe fijn is het dat u tijdens het eten kunt genieten van de vlammen en wanneer u ’s avonds op de bank zit de houtkachel draait naar een volledig vuurbeeld.

Standaard of optie
Niet elke kachel kan gedraaid worden en daarom hebben wij een aparte categorie gemaakt waar alle haarden te zien zijn die draaibaar zijn. Bij de ene kachel is het standaard en bij de andere kachel is het een optie. In de omschrijving van de houtkachel kunt u zien om welke het gaat. Vragen over de mogelijkheden van de kachel? Neem gerust contact met ons op!

Functioneel en ruimtelijk
Een draaibare houtkachel is niet alleen functioneel, maar ook nog een erg mooi in het interieur. Omdat de draaibare houtkachel niet gezien wordt als ‘vast’ object, oogt de houtkachel namelijk erg ruimtelijk. Een draaibare houtkachel past daarom ook in elk soort interieur en zal gegarandeerd voor sfeer zorgen in uw woning. De houtkachel kunt u goed in een hoek plaatsen, maar zal zeker in het midden van de ruimte ook goed ogen.

Contura haarden
Het Zweedse merk Contura beschikt over vele haarden die de mogelijkheid hebben om te draaien. Ze bieden namelijk bij bijna elke kachel de optie draaiplateau aan. Deze vrijstaande kachels beschikken over zeer goede kwaliteit en zien voorzien van een hoog glas. Dit betekent dat u met de draaibare houtkachel vanuit elke hoek kan genieten van een fantastisch vlammenspel.

Showroom Apeldoorn
Ook wij hebben in onze showroom een aantal draaibare houtkachels opgesteld staan. Bent u benieuwd hoe het functioneert en oogt? Kom gerust langs om het te aanschouwen. Wij zijn zes dagen per week open en zullen ervoor zorgen dat de koffie klaar staat. Wanneer u dat wenst kunnen wij ook een vrijblijvende offerte voor u opmaken om te kijken wat deze draaibare houtkachel bij u thuis kost.

Informatie aanvragen