• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Draaibare houtkachel

Ons assortiment

Bent u op zoek naar een draaibare houtkachel? Haardenexpert is dé plek waar u een uitgebreid aanbod van draaibare houtkachels vindt. We hebben veel verschillende modellen beschikbaar, variërend van kachels die een klein stukje draaien tot kachels die maar liefst 360 graden rond kunnen bewegen. Ontdek hier de vele mogelijkheden die draaibare houtkachels te bieden hebben.

Wilt u meer weten over een van onze modellen of de mogelijkheden? Onze adviseurs staan voor u klaar. Neem contact met ons op, vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of ontvang gratis advies aan huis.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Wel/niet draaibaar: Draaibaar

per pagina
Sorteer op
Geen producten gevonden voor deze selectie.

draaibare houtkachel

Draaibare houtkachel

De voordelen

Eén van de belangrijkste voordelen van een draaibare houtkachel is de flexibiliteit die het biedt. Met de mogelijkheid om de houtkachel 360 graden te draaien, kunt u de ene keer genieten van een haardvuur in het eetgedeelte en de andere keer in de woonkamer. U draait eenvoudig de houtkachel naar de plek waar u op dat moment het liefst het haardvuur wilt zien.

Maar u geniet niet alleen van de sfeer die een draaibare houtkachel geeft. Op deze manier kunt u ook de warmte in elke gewenste richting verspreiden. Dit is vooral handig in open ruimtes waar u de warmte gelijkmatig wilt verdelen.

houtkachel is draaibaar

Een houtkachel die draaibaar is

Een echte eyecatcher

Naast de functionele voordelen, voegen draaibare houtkachels ook een esthetisch element toe aan uw interieur. Zo kunt u bij het uitzoeken van een draaibare houtkachel kiezen uit verschillende stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een ronde draaibare houtkachel in de Zweedse stijl. Of ga juist voor het vakmanschap en design van de Deense stijl. Vergelijk de diverse stijlen in onze showroom en bekijk welke stijl het best bij uw smaak en de inrichting van uw huis past. Zo weet u zeker dat u een stijlvol statement maakt.

Er is altijd een draaibare houtkachel die aan uw wensen voldoet. Het is dan ook een prachtige eyecatcher die zowel warmte als stijl aan uw leefruimte toevoegt.

draaibare hout kachel

Diverse vormen: ronde houtkachel die draaibaar is of anders?

Maak de juiste keuze of vraag advies

De meeste houtkachels die draaibaar zijn, hebben een ronde vorm. We hebben dan ook een ruim aanbod van dit soort draaibare houtkachels. Maar ook als u een andere vorm wilt, dan kunt u bij ons terecht. Ga bijvoorbeeld voor een rechthoekige draaibare haard, zodat u een extra statement maakt.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

houtkachel draaibaar

Kom langs of vraag gratis advies aan huis

We helpen u graag

Haardenexpert is al meer dan 10 jaar één van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. En daar zijn we natuurlijk trots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Kom gerust bij ons langs in de showroom in Apeldoorn of Rijssen en bekijk ons ruime aanbod van draaibare houtkachels. Wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs direct tijd voor u heeft? Maak dan een afspraak. Ontvangt u liever advies aan huis? Vraag dit gratis aan en we komen vrijblijvend bij u langs.