Faber houtkachels

Het merk Faber staat voornamelijk bekend om zijn kwalitatieve en gebruiksvriendelijke gashaarden. Naast deze haarden levert Faber ook fantastische houtkachels, van vrijstaand tot inzethaard. Ieder toestel behaalt een uitstekend rendement en een zeer schone verbranding. Daarnaast voldoen alle modellen aan de strengst gestelde milieueisen. Bekijk hieronder het complete houthaardenassortiment van Faber en laat je wegblazen door de prachtige vormgeving.

Faber houtkachels en inzethaarden

Inzethaarden

Ben je geïnteresseerd in een inzethaard? Dan bekijk je de prachtige toestellen uit de Faber Dimplex serie. Deze serie bestaat uit drie compacte modellen, namelijk de Faber Dimplex 510 I, de Faber Dimplex 610 I en de Faber Dimplex 700 I. Dankzij het bescheiden formaat vindt je ongetwijfeld een prachtige plek in uw woning. Daarnaast zijn de haarden voorzien van een eenvoudige constructie, waardoor de plaatsing een gemakkelijke klus is. De haarden kunnen in een wand worden geplaatst, maar ook in een bestaande situatie (in een aanwezige schoorsteen). Het verschil tussen de drie modellen zit hem in het formaat en het vermogen.

Vrijstaande houtkachels

Maak ook kennis met de vrijstaande houtkachels van Faber. Hier wordt er onderscheid gemaakt tussen houtkachels met een frontaal en een driezijdig vuurzicht. Voor een fantastische fronthaard bekijk je de Faber Dimplex V, Faber Dimplex VIII en de Faber Dimplex 1000 FS1. Wil je vanuit meerdere hoeken een optimaal zicht hebben op het prachtige vlammenspel? Dan is de Faber Dimplex 1000 FS3 een uitstekende keus!

Informatie aanvragen