Houtkachels

Ultiem genieten doe je met een houtkachel en houthaard. Het ouderwetse gevoel komt helemaal naar boven als je eenmaal het knetterende vuur hoort en een heerlijke warmte ervaart van de houtkachel. De houtkachel vind je bij Superkachels in allerlei stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een stalen vrijstaande hout-kachel, die je veel ziet in Scandinavische inrichtingen. Als je een moderne inrichting hebt, kies je voor de inbouw houtkachel die strak afgewerkt in een muur geplaatst wordt. Ook voor een klassieke stijl zit je bij Superkachels goed. Een bijkomend voordeel is dat de houtkachel een rendement van 90% haalt. Er wordt dus veel warmte uit het hout gehaald!

Houtkachels

Veiligheid houtkachel

Om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos geniet van jouw gekozen houtkachel zijn er duidelijke richtlijnen voor de houtkachel. Alle houtkachels van Superkachels hebben een CE-keurmerk, wat betekent dat de houtkachels streng gekeurd zijn door erkende instanties.

De houtkachel in verschillende uitvoeringen

Als je eenmaal hebt gekozen voor de houtkachel, dan kies je vervolgens uit één van de vele varianten die Superkachels jou te bieden heeft. Kies bijvoorbeeld voor de inbouw houtkachel of een inzet houtkachel. De inzet- en inbouw houtkachel wordt in een muur of scheidingswand geplaatst. Met een schouw of een natuursteen plateau maak je de houtkachel helemaal af. Als je een liftdeur of een draaideur aan de in-bouw houtkachel toevoegt dan houdt de houtkachel meer warmte vast. Een liftdeur is een ruit die om-hoog en omlaag wordt geschoven door een liftsysteem. Een inzet houtkachel plaats je in een bestaande situatie, vaak kan Superkachels de inzet houtkachel plaatsen zonder breekwerk. Naast de inbouw- en inzet houtkachel is ook een breed assortiment in de afvoerloze houtkachel, CV haarden, de tuin hout-kachel, de speksteen houtkachel, de vrijstaande houtkachel en de vrijhangende houtkachel. Lees meer over de houtkachel.

Merken houtkachel

Superkachels is leverancier van o.a. de merken: Barbas, Bellfires, Dru, Faber, Global Fires, Element4, HA-VE, Helex, Nestor Martin, Pelgrim, Thermocet, Wanders, Janus, Jacobus, Dovre, Bocal, Kal-fire en Godin. Kom naar de showroom van Superkachels in Apeldoorn? en laat je adviseren over de gashaarden. Voor vragen mag je altijd bellen naar:055-7820410? of mailen naar info@superkachels.nl.

Informatie aanvragen