Inzet houtkachels

Inzet houtkachels kunt u toepassen in een bestaande en nieuwe situatie. Deze houtkachels uit het ruime assortiment van Superkachels brengen niet alleen warmte maar ook sfeer met zich mee. Bij Superkachels heeft u keuze uit 9 verschillende merken en 4 verschillende soorten vuurzicht. Met andere woorden, wij hebben uw droomhaard! Op korte termijn kunnen wij de inzet houtkachel laten bezorgen én installeren! Bent u er al klaar voor om dé eyecatcher in uw woning te laten installeren?

Inzet houtkachels

Inzet houtkachels

Waarom een inzet houtkachel?

Een inzet houtkachel is perfect voor zowel een bestaande als een nieuwe situatie. U kunt de inzet houtkachel zo in een nis ‘inzetten’. Ook is het mogelijk om de houtkachel in te bouwen in een nieuw meubel, dat speciaal voor u op maat gemaakt wordt. Ook kunt u in overleg met uw verkoper de ombouw van de haard strak laten aftimmeren. Met dit meubel kunt u inspelen op de stijl van uw huis. Heeft uw woning een landelijke uitstraling? Wellicht is het dan een idee om een meubel te laten maken met een eiken houten bovenblad? Wilt u toch liever een strak en moderne uitstraling? Dan heeft u de mogelijkheid om het maatwerkmeubel een hoogglans of zijdeglans kleur te geven. Ook is het mogelijk om eventuele kastjes en/of lades onder het meubel te plaatsen. Meer informatie over een maatwerkmeubel? Neem dan contact met ons op!

Kan er een inzet houtkachel in mijn woning worden geplaatst?

Bij een inzet houtkachel moet u rekening houden met het volgende. Bij een houtkachel moet het rookgaskanaal de woning boven de nok verlaten. Dit houdt in dat het rookgas afvoerkanaal door de verdiepingsvloeren naar boven gaat. Onze vakmannen kunnen dit voor u realiseren. Ook moet u rekening houden met het feit dat de haard voldoende zuurstof nodig heeft. Heeft u een woning met een mechanische ventilatie, of is de woning goed geïsoleerd? Dan moet er een externe luchttoevoer worden toegepast. Deze zuurstoftoevoer kan bijvoorbeeld zuurstof halen uit de kruipruimte. Op die manier heeft de inzet houtkachel een volledige verbranding en een hoog rendement.

Vakmanschap en service

Nadat u een akkoord heeft gegeven op een offerte wordt er in de meeste gevallen een situatieopname ingepland. Tijdens deze opname wordt er door onze installateur gekeken of er voldoende materiaal op de offerte staat. Moet er iets aangepast worden, dan krijgt u van uw verkoper een nieuwe offerte toegestuurd. Als deze tweede offerte naar wens is, geeft u een tweede akkoord en wordt de installatiedatum vastgezet. Op deze datum komt onze vakman de inzet houtkachel en eventueel het maatwerkmeubel bij u installeren. Mochten er tijdens of na de installatie problemen ontstaan, dan zit er op werkdagen een serviceteam voor u klaar. Zij proberen de problemen omtrent de inzet houtkachel en meubel zo goed mogelijk op te lossen. Bent u er klaar voor om uw droomkachel uit te zoeken? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn! Dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Informatie aanvragen