Jacobus houtkachel

De Jacobus houtkachel is een hoogwaardig product van Nederlandse makelij. Met een Jacobus heb je een kachel in huis met een aanzienlijk rendement, een lage CO-uitstoot, een optimale verbranding en een gemakkelijke bediening. Deze houtkachel is te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de Jacobus Kook, de Jacobus beton en het basismodel. Daarnaast kun je kiezen uit de vermogens van 6kW, 9kW of 12kW. Zo zit er ongetwijfeld een haard tussen die aan uw verwarmingsbehoefte voldoet. Alle uitvoeringen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van houthaarden.

Jacobus houtkachel

De ontwerper en producent van de oorspronkelijke JAnus houtkachel heeft al ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van houtkachels. In 1981 werd de welbekende JAnus ontworpen die was voorzien van de nieuwste verbrandingstechniek. Ondanks de vernieuwing in die tijd, was die na 28 jaar niet meer up-to-date, waardoor Janco de Jong op zoek ging naar een andere techniek. Hij ontwierp een houtkachel die voldeed aan de strengste milieueisen die worden gesteld voor houtkachels, de JAcobus. Deze houtkachel werd voorzien van een vernieuwend verbrandingssysteem, wat de verbranding effectiever maakt en de uitstoot van CO en fijnstof veel lager.

De Jacobus houtkachel staat bekend om zijn uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

De JAcobus kan worden geleverd in vier verschillende uitvoeringen, te weten de ‘gewone’ JAcobus, de JAcobus beton, de JAcobus kook en de JAcobus doorkijk. Alle vier de varianten zijn voorzien van het vernieuwde verbrandingssysteem waar JAcobus om bekend staat. Het verschil tussen de vier varianten is dat bij de originele JAcobus de warmte afgeeft middels convectie. Bij De JAcobus beton zorgt de ommanteling voor een behaaglijke warmte. De JAcobus Kook is uitgerust met kookpitten, waardoor u deze houtkachel kunt gebruiken als kookplaat. Tot slot biedt de JAcobus doorkijk de mogelijkheid om van twee kanten van het vuur te genieten. Dit maakt het interessant om de haard in het midden van de ruimte te plaatsen.

Naast de vier bovenstaande varianten, zijn de haarden verkrijgbaar in de vermogens 6, 9 en 12kW. Ook is er voor elke variant de mogelijkheid om ze met boven- of achteruitvoer aan te sluiten.

Informatie aanvragen