Jacobus 12 beton

Omschrijving Jacobus 12 beton

De Jacobus 12 Beton, heeft een uniek uiterlijk. Het beton is een uitstekende warmtegeleider en slaat de warmte goed op. Het centrale deel heeft dezelfde verbrandingskamer als van de andere Jacobus-kachels. Het oppervlak van het beton is op een unieke manier bewerkt, waardoor het glad en onderhoudsvrij is. Wil je een haard met een unieke uitstraling en die zorgt voor een constante warmteafgifte? Dan is de Jacobus 12 beton haard de perfecte haard voor jou.

Jacobus 12 Beton - Opmerkelijk uiterlijk

Het omhulsel van de Jacobus 12 beton is van lichtgrijs gegoten beton. Dit beton wordt gezandstraald, gepolijst en daarna gewaxt. hierdoor lijkt het beton op steen en heeft het een glad en onderhoudsvrij oppervlak. De Jacobus Beton kachel is bestendig tegen chemische stoffen en vloeistoffen. De maten en de kleur van het beton staan vast, omdat het vooraf gegoten wordt. Het warmtegeleidingsvermogen van de Jacobus beton is zeer goed in vergelijking met andere materialen. Het beton zorgt voor een evenwichtig opwarmen van de haard.

Jacobus 12 Beton - verbrandingssysteem

De Jacobus 12 beton heeft een hoogwaardig verbrandingssysteem. Het heeft een zeer hoog rendement (> 80%) en een zeer schone verbranding. Ook is hij eenvoudig te bedienen door de 1-knopsbediening.

Model Vrijstaand
Energielabel A Level
Vermogen 11 kW en hoger
Merk Jacobus
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Kleur Antraciet
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer