Nestor Martin S13

Omschrijving Nestor Martin S13

Een compacte houtkachel

De Nestor Martin S13 is een compacte houtkachel met een front vuurzicht. Het vuur is dus alleen vanaf de voorkant zichtbaar. De haard is voorzien van een woodbox technologie. Dit houdt in dat je gemakkelijk de warmte en het comfort kunt regelen. Dit maakt deze haard uitermate efficiënt. De haard heeft tevens een gietijzeren verwarmingslichaam wat sterk warmte vasthoudt. Hierdoor kun je uren nadat je de haard hebt uitgeschakeld, nog genieten van de warmte van de haard. 

Afstandsbediening

Daarnaast kun je er voor kiezen om een afstandsbediening bij deze haard aan te schaffen. Dit is uitzonderlijk bij houtkachels! Deze afstandsbediening kent twee standen, namelijk een handmatige stand en een automatische stand. Bij de handmatige stand hoef je slechts op de - of het +je te drukken om de intensiteit van de vlammen te regelen. Bij de automatische stand hoef je alleen maar de gewenste temperatuur in te stellen. De kachel zorgt er voor dat hij bij die gewenste temperatuur komt.

Technische specificaties

Naast deze technische aspecten is de haard voorzien van een minimaal vermogen van 1,5 kW en een maximaal vermogen van 6 kW. Dit maakt deze haard zeer geschikt voor kleine woningen. De haard heeft een rendement van 77%. Het rookkanaal van 125mm kan zowel boven als achter worden aangesloten. De haard heeft een afmeting van een compacte 48 centimeter breed, 59,4 centimeter hoog en 34,9 centimeter diep.

Mogelijkheden

De Nestor Martin S13 is ook nog verkrijgbaar in andere maten, namelijk de Nestor Martin S23, Nestor Martin S33 en de Nestor Martin S43.

Model Vrijstaand
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 5 tot 6 kW
Rendement 77%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 125mm
Deursluiting Draaideur
Merk Nestor Martin
Vuurzicht Front
Materiaal Gietijzer
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
Hoogte cm 59,4 cm
Breedte cm 48 cm
Diepte cm 34,9 cm
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer