Spartherm houtkachels

De Duitse haardenfabrikant Spartherm richt zich, sinds 1986, uitsluitend op het ontwikkelen van hoogwaardige houthaarden. Het merk heeft met zijn prachtige inbouwhaarden een sterke positie in de haardenmarkt veroverd. Dankzij de deskundigheid en ervaring brengt het merk Spartherm veilige, milieuvriendelijke en betrouwbare modellen op de markt. Met het gesloten systeem zorgt de houthaard voor een veilige woonomgeving en een aanzienlijk rendement. De meeste modellen uit het assortiment zijn uitgerust met een liftdeursysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om gesloten en open te stoken.

Spartherm – Hoogwaardige houtkachels

Het merk Spartherm, gevestigd in de Duitse stad Melle, is één van de grootste haardenproducenten van Europa. Sinds de oprichting in 1986 is Spartherm uitsluitend gericht op de productie van gesloten houthaarden. Dankzij een team van 600 deskundige werknemers heeft het Duitse merk een stabiele positie in de markt veroverd. De hoogwaardige haarden van Spartherm zijn in de loop van de jaren steeds populairder geworden onder de Nederlandse en Belgische bevolking. Tegenwoordig levert Spartherm zijn toestellen in meer dan 30 landen, een mijlpaal voor de Duitse organisatie. Dit doel is voornamelijk bereikt, doordat het merk een breed assortiment aan kwalitatieve haarden aanbied. Denk hierbij aan fronthaarden, hoekhaarden, vrijstaande haarden, tunnelhaarden, roomdividers en inbouwhaarden. Voldoende keus om een passende haard voor jouw woning te vinden. Iedere houtkachel is in staat om een specifieke ruimte een optimale warmte te geven. Daarnaast garandeert het merk de veiligheid en milieuvriendelijkheid van de toestellen. Met een moderne vormgeving en de hoge kwaliteit is een Spartherm haard een aanwinst voor jouw huis.

Het stoken met een gesloten haard zorgt ongetwijfeld voor een veilige omgeving. Dit vermindert de kans op rook in jouw huiskamer. Ten tweede springen er geen vonken, die mogelijk op jouw vloer terecht komen, uit de houthaard. Het rendement van 80% zorgt ervoor dat je aanzienlijk bespaart in jouw stookkosten. Voor het bedienen van de haard heeft Spartherm een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld. Met een simpele handeling kun je het vuur aanpassen door de luchttoevoeren te wijzigen. Het houtvuur zal direct reageren op jouw handeling. Kortom, een Spartherm is een uitstekende bron van warmte en zorgt voor een gezellige sfeer in jouw huiskamer.

Spartherm – Hoogwaardige houtkachels

Het Duitse Spartherm gebruikt eenvoudige en strakke vormen voor zijn haarden, zodat het vlammenspel fantastisch tot zijn recht komt. De Spartherm Varia serie is een uitstekend voorbeeld. Bij deze serie houthaarden wordt er standaard een praktische liftdeursysteem geleverd. Door de strakke inbouw zijn de lijsten om de haard nauwelijks zichtbaar. Zo heb je een optimaal zicht op de verbluffende vlammen. Met het systeem kun je simpelweg het glasraam kantelen, zodat je de binnenzijde grondig kunt schoonmaken.

Een welbekende en betrouwbare serie van Spartherm is de Spartherm Linear. Deze serie wordt gevormd door vier fantastische inzethaarden, namelijk de Spartherm Linear S 600, Spartherm Linear M 700, Spartherm Linear L 800 en de Spartherm Linear XL 900. Het plaatsen van deze inzethaarden is zeer eenvoudig. Daarnaast zorgen deze modellen voor een optimale warmte in jouw woonkamer. Elk toestel uit de Spartherm Linear serie is te verkrijgen met drie verschillende kaderbreedtes (60mm, 80mm of 100mm).

Sparthem – Breed assortiment aan inbouwhaarden

Het merk Spartherm heeft met zijn prachtige inbouwhaarden een sterke reputatie opgebouwd. Deze haarden nemen een groot deel van het assortiment in beslag. Je kunt bijvoorbeeld overwegen om een hoge tunnelhaard met een liftdeur of een houthaard met een draaideur aan te schaffen. Het voornaamste voordeel van het liftdeursysteem is dat je met een open en gesloten ruit kunt stoken. Met een gesloten ruit stijgt het rendement van de Spartherm haard. Daarnaast zorgt het gesloten systeem voor een veilige woonomgeving. Een bekende serie met dit bijzondere systeem is de Spartherm Arte. Deze serie bestaat onder andere uit hoogwaardige fronthaarden en driezijdige haarden.

Met een Spartherm haard heb je gegarandeerd een verbluffend vlammenspel, een schone verbranding, de nieuwste technologie en een hoog rendement. Het brede assortiment bestaat uit meer dan 10 series. Om jou op de goede weg te helpen, zijn hieronder alle series van Spartherm opgesomd.

Spartherm series:

 

Informatie aanvragen